Ad-e Magyarország menedékjogot, letelepedési engedélyt HIV pozitív, külföldi állampolgárok részére?
Egyaltalan vegeznek-e ilyen jellegu szurest a szamukra eloirt egeszsegugyi vizsgalatok alkalmaval?
Magyarorszag nem tartozik ugye a fertozott orszagok koze... hogy ezt megorizze az orszag van olyan torvenykezes amely szabalyozza hogy fertozott szemely bejuthat-e vagy sem? Szamtalan olyan esetrol hallani a nagy vilagban hogy ha valaki mar fertozott akkor ugye szandekosan probalja betegseget tovabb adni...
Nem vagyok benne biztos, de mintha nem rég épp lett volna a médiában, hogy szeretnék bevezetni, erre jöttek a jogvédők, hogy ez milyen diszkriminálció meg stb...
Holott szerintem jogos önvédelem lenne.
Nem tudom, ad-e, de ahogy látom, a kérdés inkább az, adjon-e.
Alapvetően az egészségi állapot és a politikai, vallási, etnikai üldöztetés valóban nem függ össze, viszont fertőző beteg embert beengedni tény, hogy közegészségügyi kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!