Politikusaink miért nem foglalkoznak a revízióval?
8-as vagyok.
Remélem nem értettetek félre, soha nem vagyok hajlandó lemondani arról, hogy egy nap újra minden magyar egy hazában élhet. Ez nem jelenti azonban azt, hogy nincs realitásérzékem. Nem tartom azonban elképzelhetetlennek sem egy erre érdemes vezetéssel (sajnos jó régóta nincs ilyen az ország élén), hogy ezt elérjük, a jelenlegi tendenciákat nézve azonban valóban úgy tűnik, hogy néhány évtizeden belül nem hogy a revízióért nem tudunk küzdeni, a csonka ország puszta léte is veszélybe kerülhet. Ameddig nem indul be a gazdaság és nem születnek magyar gyerekek, addig még azt is nehéz lesz védeni ami megmaradt Trianonban...
"Ameddig nem indul be a gazdaság és nem születnek magyar gyerekek, addig még azt is nehéz lesz védeni ami megmaradt Trianonban..."
Ahogy elnézem a körülöttem élő embereket, nem nagyon lesz ilyesmi. Én is nagyon szeretném, de sajnos nem lesz. Itt már valami alapjaiban nagyon rég elromlott, de az is lehet, hogy valójában soha sem volt jó, ha idáig tudtunk süllyedni.
Egyenlőre sajnos tabu.
De a Horthy-rendszer nekem begyütt'
Hogy a gyereket már az iskolában a hazaszeretetre, és revíziós eszzmékkel tömték, tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!