A politikusaink miért nem mernek testőr nélkül elmenni bárhova?
Lehet nem a mi politikusaink.
Tescoba ezen jót röhögtem.
Hivatalosan azért, mert olyan pozíciót töltenek be, amiben bármikor érheti őket támadás politikai érdekek miatt. Persze nem hivatalosan valóban azért, mert a népnek ki van a töke.
De egyébként mikor moziban dolgoztam, megfordult nálunk Gyurcsány a kislányával, mindenféle testőrség nélkül. Ők vették a jegyet, nem volt velük semmilyen személyzet, bár távolról őrizhették, azt nem tudom. És ez már a botrányuk kitörése és leváltása után volt, tehát voltak még bőven haragosai. De senki nem szólt hozzá, nem is tűnt fel sok mindenkinek.
Így általánosan ez nem igaz. Vannak, akiknek jó okuk van rá, hogy bizonyos helyekre ne menjenek. Vannak, akik azért mennek. Vannak, akik beképzeltségükben státuszszimbólumnak tekintik.
Egyébként meg nemzetközi protokoll van arra nézve, hogy milyen szinten és milyen helyen, miféle testőrséggel kötelező megjelenni. Tehát ebben nincs tetszőleges szabadsága a politikusnak.
Mert olyan nagy köztiszteletben állnak, hogy nem hagynák őket nyugodtan vásárolni, a sok kézcsókolgatás közbe:)
Tescóba egyébként is a por nép jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!