Elítélem a romagyilkosságokat. De a romák által legyilkolt, agyonvert magyarokkal miért nem foglalkoznak ennyit a médiában?
Valószínűleg attól "tart" a média, hogy indulatokat gerjesztenek vele, és az a cigányokon előbb-utóbb lecsapódik.
Pedig a képmutató álszenteskedés sokkal nagyobb indulatokat gerjeszt szerintem, csak hosszabb a kifutási ideje.
Én is elítélem.
Viszont nekem is fáj, hogy a magyarokkal sérelmeivel nem foglalkoznak.
A romgyilkossággal elmegy 10 perc a híradóban.
Amikor viszont cigány öl magyart az cenzúrázva is van, mert "fiatal" ,"hátrányos helyzetű"...stb-nek nevezik őket és nem cigánynak.
A másik, hogy ezt jelentéktelennek állítják be,mintha csak egy csíny lenne vagy egy véletlen.
Mindent a maga idejében. Most az ítélet ideje van, tehát erről írnak. Amikor meg a romák követtek el bűnöket, akkor arról. Jó, ha észrevesszük és megjegyezzük a dolgokat. Úgy általában, oldaltól függetlenül.
Egyébként megjegyezném, hogy alapvető eltérés van az indítékban. Az eredményben nincs letérés. Egy roma haszonszerzésből, butaságból, vagy személyes bosszúból öl. Elítélendő. Itt hidegvérű "büntetésről" volt szó, és a személy nem játszott szerepet benne. Sem a gyilkos, sem az áldozat. Ez benne a kegyetlen, nem a gyilkosság. Az megegyezik az előzővel.
"Hogy költöztessen a jó isten az összes állatvédő szomszédjába belőlük legalább 1-1 hordányit!! Akkor legalább megtudnák milyenek a valóságban a 20 évnyi "beilleszkedés" után."
Nem fognak változni. Nekem egyik ismerősöm anarchista és amikor a haverjával sétált az utcán, akkor beléjük kötött 5 cigány. Jól szétütötték őket, még kórházba is kerültek.
Utána a nyomorult gyerek azon kínlódott 3 hónapot, hogy vajon mivel bántották meg a rájuk támadó szegény cigányokat, végül arra jutott, hogy a kis bogárkák azért támadtak rájuk, mert bosszút akartak állni valami korábbi sérelmükért, amiket rasszista magyaroktól szenvedtek el.
Szóval nem várj az ilyen elmebetegektől túl sokat...
"Egyébként megjegyezném, hogy alapvető eltérés van az indítékban. Az eredményben nincs letérés. Egy roma haszonszerzésből, butaságból, vagy személyes bosszúból öl."
Ez igaz. Némi rasszizmus viszont náluk is tetten érhető, mert sokkal előbb követnek el egy nem-cigánnyal szemben bűncselekményt, mint a saját fajtájukkal szemben (talán még akkor is, ha nem oláhok vagy lováriak, mint ők, hanem pl. beások). Ezt nevezem szemforgatásnak, és sajnos néha még "sajnáltatják" is az elkövetőket, ami végképp nem magyarázható semmivel. Tény, hogy sokuk helyzete kétségbeejtő, és kiút sem látszik jelen körülmények között, de a bűnözés nem lehet megoldás, és ezt a médiának is hitelesen közvetítenie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!