Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik az agymosottak? És ennek...

Kik az agymosottak? És ennek hogyan lehet utána járni, mi az ami meg mutatja?

Figyelt kérdés
De érdekes hogy 20 éve haladunk ebbe az irányban és eladtunk mindenünket, a 3× osára növeltük az államadósságunkat, és úgy elvagyunk szegényítve hogy az átlag lakosság nem képes a jövedelméből fenntartani önmagát. És mi van a másik oldalon, mi az amit kaptunk?
2009. nov. 15. 13:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hol olvastad? Az ostoba agymosott baromságaidat?

Itt van ami a Jobbok programjából ide vonatkozik. Hol van ezek között valami, amit te leírtál az agymosás levében fetrengő, elhomályosodott és korcsosult, magatehetetlen tudatoddal!

A magyar államadósság tételes felülvizsgálata és tárgyalások indítása az adósságszolgálatról.

Az Országgyűlés döntsön az uniós források felhasználásáról

A multinacionális tőke számára biztosított adókedvezmények felszámolása.

A multinacionális cégek támogatása helyett a magyar mikro-, kis- és középvállalkozók (mkkv-k) támogatása, különös tekintettel a családi vállalkozásokra és gazdálkodókra.

A magyar földtörvény módosításával a tömeges külföldi földszerzés megakadályozása.

Az uniós csatlakozási szerződésben meghatározott mezőgazdasági kvóták újratárgyalása, a szerződés azon pontjainak felülvizsgálata, amelyek bizonyíthatóan kárt okoztak és okoznak a magyar gazdáknak és vállalkozásoknak.

Itt az egész Bethlen Gábor program olvasd el, mielőtt ostobaságokat beszélsz.

[link]

2009. nov. 15. 15:30
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Nyugi, tisztában vagyok a programjukkal. Erre fejtettem ki az első hozzászólásomban, hogy miért tartom őrültségnek. Szerintem gondold át te is, pusztán közgazdasági szempontból, aztán beszélgethetünk.
2009. nov. 15. 15:36
 13/23 A kérdező kommentje:

Ez a szöveg pedig csak alátámasztja a véleményemet a szélsőjobbosok túlnyomó részének vitastílusáról és "érvrendszeréről".

Hogy lehetsz ennyire agymosott. Egy balos médiaszennynek a cikkeire hivatkozol?

Ez már tényleg az agymosás csúcsa! Mit támaszt alá a szöveg? Hogy mossák az agyad a hazugságokkal!

Barátom, ha egy Jobbikos programot akarok értelmezni akkor nem a hírszerzőt olvasom.

Sőt ha a Fideszét akkor sem, de tovább ,megyek ha az MSZP ét akkor sem.

Te mit szolnál hozzá ha a kurucból akarnám az SZDSZ programját kiolvasni? AHHHHHH ha ha ha ah.

2009. nov. 15. 15:39
 14/23 anonim ***** válasza:
55%
Kolléga, a stílust illetően a te szövegelésedre gondoltam. Tudod, az maga az ember... :-)
2009. nov. 15. 15:45
 15/23 A kérdező kommentje:

Nyugi, tisztában vagyok a programjukkal. Erre fejtettem ki az első hozzászólásomban, hogy miért tartom őrültségnek. Szerintem gondold át te is, pusztán közgazdasági szempontból, aztán beszélgethetünk

Egyszerű!

Ez az állapot amiben a magyar duális gazdaság létezik, nem fenntartható.

A multikét emelni kell, és a KKv két csökkenteni, valahol középen találkozniuk kell.

Mert minden jövedelmet elölnek a magyar gazdaság elöl.

Kicsit zárni kell a gazdaságunkon, és export helyet az import kiváltást kell szorgalmazni.

Az államadósságot pedig át kell tárgyalni és fizetési moratóriumot kell kérni 5 évre.

Az EU s kapcsolatot is át kell tekinteni, mind az EU mind a magunk oldaláról.

Át kell alakítani mindent radikálisan és nem lehet finomkodni, mert nem náthás az ország hanem haldoklik.

Lassan már minden évben vagy gépre kell tenni, vagy infúzióra, vagy telitömni „hitellel”

Miközben a millió be áromló pénzből semmi nem jut a lakosságnak hiszen elszivárog.

2009. nov. 15. 15:49
 16/23 A kérdező kommentje:

Kolléga, a stílust illetően a te szövegelésedre gondoltam. Tudod, az maga az ember... :-)

Igen barátom mikor az ember direkt hazudozik az jól jellemez.

Mikor hülyének nézi azokat, akiknek hazudik az is.

Amikor egy nyilvánvalóan hazug hivatkozást ad be meg szintén.

Na látod, ennél jobban semmi nem jellemez!

2009. nov. 15. 16:35
 17/23 anonim ***** válasza:

Te tényleg agymosott vagy, kedves kérdező.

És ezt Jobbikosként mondom most neked. Javaslom, vedd be a nyugtatódat, számolj el tíz...ezerig, utána zizzenj le a netről, utána hidd el, helyre fog állni minden.

Ja, és legfőképpen ha lehet: NE POLITIZÁLJ. Megárt az egészségednek, és ki is nevetteted magad.

Menj, inkább sétálj egyet, szívj friss levegőt, kapálj kekszet, vagy mittudomén.

2009. nov. 15. 17:27
 18/23 A kérdező kommentje:

Egy kicsit sem vagyok ideges.

Semmi bajom, csak már unalmas hogy lehülyéznek ha nem szólsz be.

Hogy az agymosásról szól valami és agymosott, nem is a kérdésre felelő, egy speciálisan agymosásra megírt linke hivatkozva neveznek engem agymosottnak

Talán ez már nem a véletlen műve.

Persze te soha nem voltál és nem is leszel Jobbikos, mert nagyjából tudnád hogy miről is beszélek.

De ha te vagy maga a jóisten, akkor se akarj már engem leszabályozni.

2009. nov. 15. 17:57
 19/23 anonim ***** válasza:

"Semmi bajom, csak már unalmas hogy lehülyéznek ha nem szólsz be."

Szóval azért szólsz be, hogy ne hülyézzenek le téged? Vagy mi van? :)

"Hogy az agymosásról szól valami és agymosott, nem is a kérdésre felelő, egy speciálisan agymosásra megírt linke hivatkozva neveznek engem agymosottnak"

Ez kifejtenéd érthetőbben is? :)

"Persze te soha nem voltál és nem is leszel Jobbikos"

Ezt te már csak tudod. :)

"De ha te vagy maga a jóisten, akkor se akarj már engem leszabályozni."

Csak javasoltam. De ez sem jutott el a tudatodig, úgy látom.

További jó hőbörgést! ;)

2009. nov. 15. 18:44
 20/23 A kérdező kommentje:

További jó hőbörgést! ;)

Köszönöm.

2009. nov. 15. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!