Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a különbség a magánnyugdíj...

Mi a különbség a magánnyugdíj rendszer és az állami nyugdíj rendszer között?

Figyelt kérdés
És melyik a jobb szerintetek?
2013. nov. 2. 18:54
1 2
 11/11 rémuralom ***** válasza:

"Hallottál már az előszobáról???"

1994-ben adta be Magyarország a felvételi kérelmét. 1997-ben egészen biztosan nem tartottak ott a tárgyalások, hogy "márpedig vagy magánnyugdíj, vagy nem léptek be". Értem én, hogy démonizálni akarod az EU-t, és folytasd is, ha úgy tartja kedved, de csinál az EU épp elég mocskos dolgot ahhoz, hogy ne kelljen hazugságokat citálni a lejáratásához. Mondj olyat, ami démoni, de igaz, és sokkal közelebb fogsz kerülni a célodhoz, hogy meggyőzz embereket arról, hogy az EU rossz.

"Nem a logika volt a cél gondolom amikor ezt kitalálták a volt szovjet államonak, hanem a piacszerzés."

Nem a logika volt a cél, GONDOLOM. Nagyon erős érv. Ha te úgy gondolod, biztosan úgy van. Nyilván.

Egyébként jelzem, meggyőzhető vagyok, és hajlandó vagyok beismerni, ha tévedtem. Ha mutatsz nekem valami olyan dokumentumot, akár csak egy hírportál vagy egy újság cikkét is 1997-ből, amely tanúsítja, hogy az EU a csatlakozás feltételéül szabta bármelyik országnak is, hogy privatizálja a nyugdíjrendszerét, hinni fogok neked. Addig meg mondhatsz, amit akarsz.

2013. nov. 5. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!