Hogy lehet egy teljesen elvakult embert meggyőzni, hogy rossz az amiben néha hisz?
Hitről nem lehet senkit sem lebeszélni, mert annak pont az lényege, hogy nem racionális alapokon nyugszik. Egy másik hitre meg végképp nincs értelme rábeszélni, egyrészt garantáltan belebuksz, másrészt még a kapcsolatotokat is megrontja.
Ha nem tudjátok egymás véleményét higgadtan elfogadni, akkor ne hozzatok fel olyan témát amin összeveszhettek.
Gondolkodj el azon, hogy ő mivel tudna meggyőzni Téged, és ha megvan a válasz, akkor azt alkalmazd őrá.
Amúgy pedig politizálás helyett találjatok izgalmasabb elfoglaltságot. ;)
ne is próbálkozz, semmi értelme
meg ezen kár is vitatkoznotok, amíg többre becsül téged, mint a viktorkát, addig nincs gond
"Nem mondom szavazzon Viktorékra, szive joga, de ne próbáljon már meggyőzni arról, hogy a piros az igenis kék"
Most ki-kit akar és miről meggyőzni?! És ő miért ne akarhatna téged meggyőzni, miért csak neked lehet igazad?
A hibákat megtalálni mindig könnyebb abban, ha valaki valamit csinál, így a Fideszbe is bele lehet kötni, főleg, ha valaki ezerrel keresi azt amibe beleköthet.
Én voltam MSZP szavazó is és most Fideszre szavaztam és fogok is mert úgy gondolom, hogy bár ők sem tökéletesek, de mégis a tetteik alapján sokkal jobbak, mint eddig bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!