Mondanátok pár helytálló érvet a jobbik ellen?
Vélemények pl. a betyarseregrol és az ujmagyar gardarol.
Személyesen mélyen elítélem a rasszizmust és az antiszemitizmust.
Nem is tudom...ha a szakmaiságot nézzük, akkor tessék ránézni Volner Jánosra, ő egy nagy kaliber a Jobbikban. Egyetlen kinyilatkoztatásukban sem olvastam még azt, hogy kiírtjuk ezt és ezt a népcsoportot. Cigánysátor...nem szabad elfelejteni, hogy ebben bőven benne volt az ott élők keze is, és abban semmi kivetnivaló nincs, ha a lakosság tiltakozik valami miatt, amit nem szeretne. A Jobbik ellen egy helytálló érvet tudnék mondani:
Szerintem van néhány képviselőjük, akik csak ártanak a pártnak az inaktivitásukkal, és az ezzel járó lustaságukkal. Ha van egy lehetőség, ahol pl. fideszes vagy mszp-s területen előretörhetnének, csak lassan mozdulnak meg.
A Fideszben is van érettségizetlen ember.
Az Európai Parlament elnökének is csak 8 általánosa van.Miről beszélünk?
11-es, nem, nincs igazad, a jobbik mögött nincs szakmai stáb, nincs semmi, Volner János is csak kirakat
csak nézd meg, hogy mit csinál a gyarapodó magyarországért alapítvány (akik nem tudnák, az a jobbik szakmai műhelye), csak menj fel a honlapjára, egy üres valamit fogsz találni
aztán nézz meg egy másik párt műhelyét, mondjuk egy ökopoliszt, vagy egy táncsicsot, vagy egy haza és haladást
a jobbik egy lufi, levegő van benne
"A Fideszben is van érettségizetlen ember.
Az Európai Parlament elnökének is csak 8 általánosa van.Miről beszélünk?"
Ez azt jelenti, hogy ha a másik szr, akkor én is lehetek az? Komolyan oké ez így? Ha másik kútba ugrik, én is beleugrok? Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!