Laknátok ilyen helyen?
Egy 150-200 kertes házból álló övezet. Van benne egy bolt is. A házaknak nincs kerítésük. Az övezet körül egy fal van, megfigyelő kamera rendszer, és biztonsági őrök autóval folyamatosan mennek körbe körbe. Az övezetbe egy helyen lehet bemenni, ahol sorompó, biztonsági őr van. Csak az mehet be aki ott lakik, vagy jön vendégségbe és erről a biztonsági szolgálatot tájékoztatták. Lenne egy külön busz is, ami a legközelebbi városba bemenne és visszajönne óránként. Reggel 7-től este 8-ig. Onnan is visszajönne.
Ez az egész havonta 30-40 ezer forint lenne házanként.
ez egy börtön
arról nem beszélve, hogy ne szűrné ki a g9ci tajparaszt szomszédokat
ám az óránkénti buszjárat is elég drága
kell legalaább 2 busz, vagy bérelni, sofőrök, vagy azt is bérelni, szervizelni, ekkora területre 3 biztonsági őr édeskevés, csak a portaszolgálaton kell ennyi
nem tudom miért a szukát ivartalanítod a kan helyett
"""nem tudom miért a szukát ivartalanítod a kan helyett"""
Mert menhelyről hoztam őket és 1 éves koruk előtt ivartalanítani kellet őket volt a feltétel. + én is férfi vagyok. ;)
A buszjárat tök fölösleges. Aki ilyen helyen tud építkezni házat venni minimum 2 autójuk van.
"nem tudom miért a szukát ivartalanítod a kan helyett"
mert a nem ivartalanított szuka a környék összes kóbor ebét odavonzaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!