Ha Magyarországon nincs cigánybűnözés, akkor a börtönben miért vannak többségbe a cigányok?
ma 20:01
100%? Akkor az csak Te lehettél. Amerikába jársz kábelt lopkodni?
"tehát a magyarokon kívül más alig, elvétve rabol bankot, mészárol családot, vagy csal adót."
Magyarországon ez a magyarokra jellemző bűnelkövetési forma, a kisebbségekre nem annyira.
Az adócsalók között emellett világviszonylatban is felülreprezentáltak a magyarok.
" Már csak azt nem értem, hogyha ennyiféle
bűnözési típus van, a Jobbik miért csak a
cigánybűnözés miatt cirkuszol?"
Azért lehet, mert eléggé sok és növekvő számú településen jelent a jellegzetes cigány életmód és észjárás kitermelte bűnöző réteg akkora közbiztonsági problémát, hogy az ottani rendőrök élete elvétve szól másról. Aki nem hiszi, járjon utána.
"Már csak azt nem értem, hogyha ennyiféle
bűnözési típus van, a Jobbik miért csak a
cigánybűnözés miatt cirkuszol?"
Azért mert ezek a legbrutálisabbak, legkegyetlenebbek, legerőszakosabbak, illetve számszerűen a börtönlakosság arányából is leszűrhetően ebből van a legtöbb kis hazánkban.
Nem is értem miről beszéltek... Magyarbűnözés, cigánybűnözés, jobbikosbűnözés... Hagyjuk már ezt a hülyeséget :D
Inkább arról beszéljünk, hogy melyik népcsoport milyen arányban bűnöz. Az a mérvadó. A cigányoknak jobban benne van a bűnözés, az állatiasság a vérükben, ezért is szeretnek csoportban támadni, családon belül szaporodni, stb (tisztelet a kevés kivételnek)
Erre pedig egyértelmű példa, hogy a börtönökben is többen vannak, de nem is kell a börtönig elmenni, elég körbenézni az országban :/
Felteszek egy egyszerű kérdést: ha mész az utcán, és az egyik oldalon egy csoport cigány fiatal megy, a másikon egy csoport magyar, akkor melyik csapat mellett mész el inkább? Na ugye, keserű tapasztalat... :/
Egy csapatnyi kopasz hungaristát ugyanúgy kikerülök. Volt velük problémám még sok évvel ezelőtt, pedig se cigány, de zs.dó nem vagyok, csak éppen bele kellett valakibe kötniük. Ennyit arról, hogy ők mindig a "fehér faj" mellett állnak.
Ez a "vérében van a dolog" egy tudománytalan baromság. A sajátos szocio-kulturális helyzetük miatt követik el sokan közülük azt, amit. Ez persze nem mentség a tetteikre, de ne ítéljünk már el kollektíven egy népcsoportot (ugye ez a második világháború után sem volt szerencsés dolog...).
Ha a vérükben lenne, minden cigány bűnözne, amit cáfol az, hogy rengetegen ismerünk törvénytisztelő, dolgos cigányokat, akikkel semmi gond nincsen (csak ugye ők pont ezért nem olyan "látványosak", mint az öregeket bántalmazó, késelős, agresszív putris s..ggfejek).
Igaz érveid vannak, de a "vérükben van"-t átvitt értelemben gondoltam... Úgy értem, hogy ők kiabálva nevelik a gyereket, és nem tanítják meg nekik, hogy a bűnözés rossz, stb... Sőt, sok cigány fiatalnál menő is az ilyen bűnözői életvitel... Gondolok itt a szamurájkarddal, "becsületes munkával szerzett pénzzel" pózoló kis 40 kilós görényekre :)
Persze vannak normális cigányok is, ismerek is párat, de az arányuk elkeserítően alacsony a többi néphez képest. Rasszizmus lenne azt mondani, hogy az összes cigány ugyanolyan.
Az utcás dologról pedig annyit, hogy csak egy hasraütéses példa volt :)
Belém is már kötöttek hungaristák, viszont cigók sokkal többször... Ja és a cigányok ellen védekezni sem érdemes, mert másnap jön a família...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!