Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti egyetértetek azzal, hogy...

Ti egyetértetek azzal, hogy azok az erdélyi-kettős állampolgárok is szavazhatnak Magyarországon akik egy forintot sem adóztak itt?

Figyelt kérdés
(Egyáltalán miért szavazhat aki csak a markát tartja?)
2013. okt. 28. 11:00
1 2
 11/16 fospuska ***** válasza:
59%
Jobbos létemre én sem értek vele egyet. Nagy részük max. az újságból-tévéből tudja, mi itthon a helyzet,aki meg abból tájékozódik, az valós információ híján képtelen normális döntést hozni.
2013. okt. 28. 11:49
 12/16 anonim ***** válasza:
37%

Semmi bajom nincs ezzel, szavazzanak. bármilyen kettős állampolgár szavazhat. Illetve az is szavazhat, aki évek óta Angliában dolgozik.

Mellesleg sok külhoni magyar él Magyarországon itt adóztak, az állampolgárságot még se kapták meg korábban..

2013. okt. 28. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

Semmi olyan külföldön élő állampolgárt nem engednék szavazni, akire - ittlétének hiányábna - nincs kihatással a döntése.

Csak hogy egy párat említsek, Amerika, Irán, Izrael, Németország, Franciaország sem engedi azokat szavazni, akik nem élnek az országhatáron belül, mert nincs rájuk kihatással a döntésük.

Csak mi magyarok vagyunk ilyen szerencsétlenek.

2013. okt. 28. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Csak az szavazzon aki penget a közös kasszába.
2013. okt. 28. 14:03
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem, mint ahogy azzal sem aki "kimenekült" az országból valahová!

Aki nem itt él az ne szavazzon!

De szerintem a legtöbb határontúli kettős állampolgárt nem is érdekli.

2013. okt. 28. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2 ős álampolgársáv szavazat nélkül is mególdható lenne , viszont szerintem nem fognak,olyan sokan szavazni külföldről , már egyszer kiszámította hogy kb. 60 000 el lesz MAXIMUM több a Fideszre szavazó mind eddig . Ami nem döntő , de ha a Fidesz a külhoni szavazatokkal nyerne megérteném a cirkuszt .
2013. okt. 30. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!