Mennyibe kerül forgalomba iratni egy 49 köbcentis robogót Magyarországon? (bocsi, Erdélyi vagyok, ezért nem tudom)
Figyelt kérdés
Valamint, kell hozzá jogosítvány vagy bármi, hogy vezethessem? Köszönöm elöre is a válaszokat.2011. máj. 17. 14:24
1/5 anonim válasza:
Hello ,Magyarországon nincs rendszámtábla , tehát forgalmi se kell . úgytudom , 50 köbcentiig , m kategóriás jogositvánnyal vezetheted, vagy ha van b kategóriás (autó) jogsid akkor vezetheted . de kell biztosítás a motorra .
2/5 anonim válasza:
*előző vagyok , úgy értem hogy 50 köbcenti alatt nincs rendszámtábla .
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És mennyibe kerül a biztosítás?
2011. máj. 17. 14:48
4/5 anonim válasza:
pfff , passz azt nem tudom . de az kötelező , ha rendőr megállit elkéri !
5/5 anonim válasza:
A biztosítás 2.600-tól akár 10.000 is lehet.
Nekem 2600 úgy hogy apám nevére kötöttem. Az én nevemre kb 5-6 ezer lenne mert még nem vagyok 30 éves.
De igazából sok mindentől függ hogy mennyi a biztosítás díja.
Forgalomba helyezni nem kell, csak egy adásvételit kell írnod hogy az a tied és egy kötelező biztosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!