Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisoknak mi a...

A balliberálisoknak mi a véleménye a Székelyek Nagy Meneteléséről és a szimpátiatüntetésekről?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 19:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
"rajcziz"- al tökéletesen egyetértek!
2013. okt. 27. 10:17
 22/27 anonim ***** válasza:
9%
Mi az, hogy a balliberálisoknak (balliberális...lol na mind1) ők csak egy csapat román aki felvonulgat. Én érdeklődéssel figyelem az eseményeket, de mint racionális ember nem tartom valószínűnek azt, hogy ebből akármi lesz, mert milliós (1-2-3) népesség kéne ahhoz, hogy legyen valami ráadásul egybefüggő homogén területi alapú szerveződéssel, mert a mostani Székelyföld 1-2 város kivételével erősen heterogén a nemzetiségek megoszlása.
2013. okt. 27. 11:55
 23/27 anonim ***** válasza:

Nagyon jó olvasni, hogy itt a politika kategóriában kivétel nélkül hülyék válaszolnak ugyanis a balliberális vonalat képviselő Együtt 2012 kiállt a menetelés mellett: [link]

Mindent leír egy bizonyos párt szavazóiról az amilyen hülyeségeket itt írnak, képtelenek tájékozódni, gondolkodni...

2013. okt. 27. 15:07
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Kik azok a székelyek?!
2013. okt. 27. 16:05
 25/27 Nagyfater ***** válasza:
0%
Kiket értesz "balliberálisok" alatt? Ez egy Fidesz által kreált, mondvacsinált, fából vaskarika fogalom, semmi értelme.
2013. nov. 1. 12:41
 26/27 Pro Patria ***** válasza:

Bár nem vagyok a kérdés megszólítottja, de ezt találtam a legalkalmasabbnak kifejezni a véleményemet; most jutok hozzá, hogy válaszolhassak, de megteszem, mert egyike azon kevés történésnek az elmúlt bő félévből, amire érdemes.

Nekem külön megnyerte a tetszésemet, hogy baszk, katalán és más egyéb zászlókat láttam.

Sokszor felvetődik bennem: ha nem lenne ilyen a nemzetem történelme, vajon akkor is ilyen értéket tulajdonítanék-e a nemzetek önrendelkezési törekvéseinek? Talán jobb így, jobb ember lettem miatta. A nemzetek Európáját álmodom.

2014. febr. 9. 00:11
 27/27 Bereczk Jénos ***** válasza:

Floridában voltam, minden házban valami más nemzetiségű lakott, egy szót tudtam "HÁJ", köszönésként vagy helyett, mindenki visszaköszönt, vagy mondott valamit!!! Egy rokkant bácsi jött szembe, elejtette a görbe

botját, amikor odaadtam, azt mondtam tessék: k ö s z ö n ö m!!!!!!

-1945 SS tiszt, orosz oficir kivitte Bécsbe és átadta az amerikaiaknak, így maradt életben egy sorozat után!!!

Csak óvatosan kérdezem, az ukrán milliárdosok, milyen hazát választottak,

amikor az első puskalövésnél elhagyták Ukrajnát?

nov. 9. 11:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!