Hogy Gyurcsány Feri bácsi öszödi beszédje angolul?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 12:30
1/14 anonim válasza:
Először a kérdést kéne magyarul.
2/14 A kérdező kommentje:
Az, hogy Gyurcsány öszödi beszédjét angolra lefordítani.
2013. okt. 26. 12:32
4/14 A kérdező kommentje:
Azaz, hogy a szövegét angolra lefordítani. Nem kérek Google Fordítósat, mert az olyan idiótaságokat ír ki.
2013. okt. 26. 12:35
6/14 A kérdező kommentje:
Ezekre vagyok kívácsi, hogy "Hű, azta 700-át neki, elkúrtuk az országot. Hazudunk mi éjjel meg este. Európában ilyen nagy böszmeséget még ország nem látott. Azt is mondhatnám, idióták vagyunk, mert nem csináltunk semmit 4 évig."
2013. okt. 26. 12:41
8/14 A kérdező kommentje:
Ezt amit én leírtam az öszödi beszédből, azt írjátok ide a válaszba.
2013. okt. 26. 12:43
9/14 anonim válasza:
"Ezekre vagyok kívácsi, hogy "Hű, azta 700-át neki, elkúrtuk az országot. Hazudunk mi éjjel meg este. Európában ilyen nagy böszmeséget még ország nem látott. Azt is mondhatnám, idióták vagyunk, mert nem csináltunk semmit 4 évig.""
Ennyi maradt meg az egész beszédből, vagy csak ennyi fért a fejedbe?
10/14 A kérdező kommentje:
Van még több is. De ezek a leglényegesebbek.
2013. okt. 26. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!