Mivel lenne jobb, ha Orbánék helyett ez a szánalmas, nevetséges Bajnai-Mesterházy-féle ellenzék kerülne hatalomra 2014-ben?
ezzel nem ért egyet pl bajnai, ezekben intézkedne másként.
például nem mondja hogy enm kell bankadó, csak nem ennyi. nem mondja hogy enm kell gáztároló, csak nem többszörös áron. nem hiszi, hogy a trafik állami kézbe való és ismerősi alapon kiosztandó. nem hiszi, hogy ellenségesnek kell lenni európával. nem hiszi, hogy nyomorba kell dönteni a népet az "ország érdekéért". bajnai nem vette fel a miniszterelnöki fizetését, több segítséget nyújtott a munkakeresőknek, éhezőknek, orbánék növelték a közszolgálati fizetéseket, és elvonták a segélyeket, több adót vetettek ki.
stb.
ha nem hiszed el a leírtakat, nézz utána. én még az oldal megjelenése előtt megtettem és ugyanere jutottam.
a kérdés jogos hogy valóságban ebből mi lenne, nyilván nekiis megvannak a szemályes érdekei és ő sem angyalka. csak nem midnegy, hogy az emberek szegények, vagy nyomorognak.
én ezt látom 2010hez képest. én azt modnom, hogy az emberek élete fontosabb mint a gazdasgi mutatók. az elesettek támogatása feljutáshoz fontosabb mint a gazdagok dőzsölése.
"nem hiszi, hogy ellenségesnek kell lenni európával. nem hiszi, hogy nyomorba kell dönteni a népet az "ország érdekéért""
Európa bankjai nem egyenlőek Európával. Orbán a monetáris, liberalista bábúkkal szemben ellenséges, mivel azok sem nemzeteket, sem értékeket nem képviselnek valójában.
"én ezt látom 2010hez képest. én azt modnom, hogy az emberek élete fontosabb mint a gazdasgi mutatók. az elesettek támogatása feljutáshoz fontosabb mint a gazdagok dőzsölése."
Nem a gazdagok dőzsölése vitte le az országot hanem a hitelek. Én azt látom, hogy a baloldal sem 8 éven keresztül, sem azelőtt nem volt képes hitelek nélkül finanszírozni az államháztartást. A politikára kormányzásra tulajdonképp alkalmatlanok. Kölcsönkérni bárki tud. Ők sem oszthatnának vég nélkül segélyt hitelalapon, az idővel kerülne valamibe, mint hogy idáig a magyar piacokba, és iparba került. (Azaz fizetőképes fogyasztókba, valamint ezernyi munkahelybe.) Az ország gazdaságát adtuk el kompletten. Innen kell felállni, és bármi furcsa baloldali politikával ez nem csak lehetetlen, de de feltehetően ők az anyaföldig elvesztenének mindent ebből a helyzetből. Ha lenne rabszolgatartás (átvitt értelemben van is) akkor a magyarok idővel csak akkor maradnának meg ha eladnák magukat. (Most is ez megy. A fiataljaink 'eladják magukat' diplomával mosogatónak a mekibe nyugati fizetésért..) A magyar ember is sajnos mint munkaerő vált áruvá. Van még mélyebben, a baloldal meg tudná mutatni mennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!