Vannak olyan orbáni intézkedések, amik negativan hatnak a mindennapjaitokra?
a csekély fizetésem megadóztatta
az áfát megemelte aminek hála a csekély megadóztatott fizetésem még kevesebbet ér
mindenre különadót vetett ki telefontól a levegővételig
elhiszem hogy pár ember jobban járt a viktorral de én ugyan azért a munkáért 2/3 annyi fizetőértékkel rendelkezem
a rezsiNÖVELÉS a kedvencem
2000 es csekkem 120 forinttal kevesebb LENNE kevesebb de 2420 huf lett belőle ugyan annyi fogyasztás mellet
kedves Macungó!
nem kezdem el elemezni az írásod minden pontját, de csak egy pontot igazságébresztőként, hogy pontosan ki hazudozik
Mercedes
tudod, hogy ki tárgyalta és írta alá a Mercedes bővítését? nem mondom, meg, ha tényleg érdekel az igazság, utánanézel, ha nem, felesleges elmondanom
Elemezd nyugodtan, azt hogy valamiről tárgyalni kezdünk a munkahelyemről tudom az nem jelenti azt, hogy megegyezünk, szerinted miért futnak Budapesten Merci buszok..
Az MSZP-nél már kiderültek, hogy gond van a francia metrókocsikkal (fék, menekülési létra, klíma), de nem tudtak megegyezni végül Tarlóséknak sikerült.
Várom, hogy a többi pontba is találja valami rendkívül nagy hibát.. Persze, ha nem egyeztek volna meg a Mercedesszel akkor gondolom most azt írnád, hogy mennyi munkahely ment veszendőbe Orbán miatt..
"a rezsiNÖVELÉS a kedvencem
2000 es csekkem 120 forinttal kevesebb LENNE kevesebb de 2420 huf lett belőle ugyan annyi fogyasztás mellet"
Van lehetőség ezt bejelenteni, több szolgáltatót megbüntettek már ezért és vissza kellett fizetni a rossz számlázás értékét..
a csekély fizetésem megadóztatta
Ezekszerint minimálbéren vagy bejelentve.. Ha van gyereked akkor most növekedni fog hisz a családi adókedvezményt kiterjesztik rátok is..
az áfát megemelte aminek hála a csekély megadóztatott fizetésem még kevesebbet ér
Ez így van, de sajnos a válság kellős közepén az egyetlen adó ami biztos befolyik és lehet rá számolni az az ÁFA, mivel a sok minimálbéres nagy része valójában feketepénzt kap a zsebébe és nem fizet adót, de sírnak, hogy most a minimálbérből 16 % ot fizetniük kell. Tisztelet a kivételnek, de rajtuk a családi adókedvezmény segít..
Ha nincs családjuk akkor sajnos azok közé tartoznak akinek ez a kormány tényleg nem tett jót, de azért azt tudni kell mindenkivel nem lehet jót tenni.
"mindenre különadót vetett ki telefontól a levegővételig"
Én csomagot váltottam régen is és most is és folyamatosan többet beszélek, de kevesebbet fizetek.. Talán néz utána szolgáltatódnál, vagy válts szolgáltatót.
A tranzakciós adónál meg annyit, hogy nemsokára 150.000 Ft-ig két készpénzfelvétel ingyen lesz, tehát kevesebbe fog kerülni mint a tranzakciós adó előtt, illetve válts bankot az Unicredit Bank nem hárítja át ezt az adót bejelentésük alapján..
Lehet sokan nem azért élnek rosszabbul mert Fidesz kormány van, hanem mert várják, hogy gondolkodjanak helyettük, vagy pénzt osztogassanak nekik csak úgy...
"mert várják, hogy gondolkodjanak helyettük, vagy pénzt osztogassanak nekik csak úgy..."
Rezsi csökkentés, ingyenes készpénz kivét, manyup megszüntetése. Ez mind arról szól, hogy én nem akarok gondolkodni, oldja meg valaki más helyett a dolgokat.
-Nem kell takarékoskodni az energiával, van rezsicsökkentés
-Nem kell pénz félretenni, lekötni a bankba, egyből kiveszem, és elköltöm, hiszen ingyenes a kivét.
-Nem kell magamnak gyűjtögetni manyupot, majd az állam eltart, ha megöregszem. NEM FOG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!