Fidesz illetve balliberális szavazókat kérdezném. Még hányszor hiszitek el az ígéreteket, még hányszor hagyjátok magatokat hülyének nézni? Miért szavaztok még mindig ezekre?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 14:26
1/5 anonim válasza:
Amíg nem jelenik meg a színen egy olyan párt, aki egy értelmes ember számára sokkal meggyőzőbb, addig kénytelenek vagyunk a rossz és a még rosszabb alternatíva között választani. A legrosszabbra (Jobbik) nyilván eszünkbe sem jutna szavazni, még véletlenül sem.
2/5 anonim válasza:
A képlet, kinek kéne vezetni az országot.
Jobbik = Együtt2014 = Mszp = Fidesz < kupac szar < EU < odacsatolnak minket Ausztriához < új párt, amely tagjainak van gerince és szürkeállománya = LMP
3/5 anonim válasza:
Nem tartozom egyikhez sem, de komolyan nekem sírhatnékom van e két párt vagy oldal beszédeit hallgatva, mert tudom, hogy csak a hatalmat akarják, nem lenne velük sem jobb, de mégis olyan jó lenne elhinni és az általuk leírt utópikus országban élni.
4/5 anonim válasza:
Mert sajnálom,hogy mindig leakarják járatni ilyen-olyan videóval,hírekkel,eseményekkel,nem tudod vajon kik?Akkor kik is hazudoznak??Te kis agy mosott.
5/5 anonim válasza:
Balliberális vagyok, és nem fogok olyanra szavazni, aki már volt hatalmon. Törd a fejed ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!