Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te miért fogsz arra szavazni,...

Te miért fogsz arra szavazni, akire?

Figyelt kérdés
Úgyhiszem ilyen kérdés még nem volt, bár mostanában ritkán tévedek ide. Nem fontos párot mondani, csak egy rövid érvelést, miért arra szavazol akire?
2013. okt. 22. 19:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontozok aki normálisan válaszol, érdekes válaszokat kapok 7-8 eddig a leg meggyőzőbb, első köszi, hogy megmagyaráztad, így érthető, csak nem fejezted be a gondolatot :)
2013. okt. 22. 19:57
 12/16 fospuska ***** válasza:
100%

ma 19.30

Nem azért, de az ilyen támogatók miatt kerülöm a pártokat...

2013. okt. 22. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
57%

Mert szeretném, hogyha nem is nyernek legalább komolyabb arányt érjenek el, ezáltal megmutathatják mit is tudnának.

Aztán ha "kimutatták a foguk fehérjét", akkor fogom úgyis csak tudni mi a biztos.

Akik eddig kormányoztak (mármint 1990 óta mindegyik ilyen formációra gondolok), azokra a tapasztalatok alapján inkább nem.

2013. okt. 22. 20:05
 14/16 A kérdező kommentje:
12, igazat adok, én is vallásos vagyok és nemzeti érzelműnek tartom magam és úgy gondolom, hogy a hit és a politika két külün világ, egyiket a másikkal ne keverjük. A hit sajnos néha olyan elfogultságot eredményez, hogy a saját bőrén érezhető negativumokat észre sem veszi, sőt belemagyráz valami pozitivumot. (nem csak a hit eredményezi ezt)
2013. okt. 22. 20:05
 15/16 anonim ***** válasza:
45%
Hagyományos gondolkozású vagyok, nem feltétlen hiszek a liberális demokráciában, Fideszre meg MSzP-re meg társaira nem kívánok szavazni... Így lettem jobbikos :)
2013. okt. 22. 20:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem tudom még, kire fogok szavazni, de a szempontjaim fixek. Arra a pártra adom a voksom, akinek a nézetei a lehető legközelebb állnak az enyémhez, aki hiteles (értsd. elhiszem, amit ígér), tartható ígéreteket tesz, szóval úgy összességében a legkisebb rossz.

Kivéve ha a Fidesznek (vagy bárki másnak) megint kétharmada lesz. Akkor úgy szavazok, ahogy a múltkor: egy olyan pártra, akinek van esélye bekerülni a Parlamentbe, de kicsi. Hátha ezzel sikerül elérni, hogy ne legyen meg az a kétharmad, ami sértheti a demokratikus kormányzást.

2013. okt. 23. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!