Hogyan lehet tiszta lelkiismerettel szavazni a Fideszre?
9-es nek!
Marhára nem érted a lényeget!
Nem az a baj, hogy valaki zsinagógába megy. Az a baj ha valaki a jobbikból másnap a zsinagógába megy.
Meg az egész amit ez jelent. Ma szélső jobbos vagyok, holnap meg liberális baloldali??? Nagy szarkavarás megy a háttérben amiről nem sok fogalmunk van. Minden esetre ilyen ,,véletlen" történések után érdemes elgondolkodni.
"Na és?
Ha normális, hazafias magyarként él, akkor nem számít, hogy zsidó."
Ha Szegedi Csanád nem volt elég hazafias, akkor lehet egyáltalán ilyen?
"A zsidók a 13. század óta élnek Magyarországon.
Attól nem lesz hazafiatlan valaki, hogyha zsinagógába megy.
Attól lesz az, hogy úgy viselkedik, mint Dániel Péter, a Mázsihiszes banda meg a hasonlók.
Ők a rossz zsidók.
De nem minden zsidó ilyen."
Mint ahogy a cigányok sem mind rosszak, mégis a legtöbb jobbikos zsigerből irtaná mindkét "fajt".
Hogyan lehet tiszta lelkiismerettel szavazni gyurcyányra?
Hogyan lehet tiszta lelkiismerettel szavazni mesterházira?
Hogyan lehet tiszta lelkiismerettel szavazni bajnaira
de komolyra fordítva a szót: a zsidó vallás egy konzervatív alapokon nyugvó vallás(az igazán ortodoxok még az okostelefont sem tartják kósernak)
a vallásukat nem gyakorló zsidók(mint a népcsoport tagjai) meg sokszor csak azért mennek el a zsinagógákba, mint a keresztények a templomba: hogy a rokonok ne nézzenek rájuk csunyán(vagy ha már sokan vannak el se mennek)
tehát, aki hithű zsidó, az még lehet magyar hazafi is
mmint ahogy muszlimok is vallják magukat amerikakiaknak, olyannyira, hogy belépnek az egyesült államok seregébe, és elmennek irakba, meg afganisztánba(és nem titkolják a vallásukat)
Nem az általad említett okokból, hanem azért a mérhetetlen kárért, amit tettek az országnak, nem is lehetne. A baj az, hogy akik hisznek benne, nem akarnak látni mást, csak azt, hogy orbán viktor milyen jó ember.
Egyébként szerintem egy okosabb ember hazaárulónak, és bűnözőnek tartja.
"Hogyan lehet tiszta lelkiismerettel szavazni gyurcyányra?
Hogyan lehet tiszta lelkiismerettel szavazni mesterházira?
Hogyan lehet tiszta lelkiismerettel szavazni bajnaira "
Sehogy !
"Nem az általad említett okokból, hanem azért a mérhetetlen kárért, amit tettek az országnak, nem is lehetne."
Milyen mérhetetlen kárról beszélsz??? PÉldát légyszi és hogy miért okoz az a példa mérhetetlen kárt az országnak..
A baj az, hogy akik hisznek benne, nem akarnak látni mást, csak azt, hogy orbán viktor milyen jó ember.
Nem azt akarom, hogy jó ember legyen, hanem jó vezető aki a hazáját akarja jobbá tenni..
Egyébként szerintem egy okosabb ember hazaárulónak, és bűnözőnek tartja.
O.k. Itt egy hülye. ÉN egész más embereket tartok hazaárulónak.. Itt már megneveztek párat.. De egész pártokat ki lehetne emelni mint hazaárulok akik valóban megrontották ezt az országot..
Magamra értettem a hülyét bár tán nem voltam egyértelmű.. De a te válaszod sem az most mi van akkor Orbán a második leggazdagabb ember az országban???
Példákat, hogy mitől korruptabb mint az előző kormányok.
A korrupció olyan, hogy nem igazán lehet kiírtani, hisz nem lehet mindenki mellett ott állni. De olyan se volt még, hogy a kormányzás alatt egy államtitkár-helyettest bilincsben vitetnek el a sajátjai mert tettenérték azon, hogy földpályázatokat akart lenyu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!