Melyik a legdinamikusabban fejlődő magyar vidéki nagyváros: Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét vagy Székesfehérvár?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 20:44
11/30 anonim válasza:
Szerintem is egyedül Győr fejlődik dinamikusan. De ez leginkább az Audinak köszönhető. Ha Kecskemét is nyomában van, akkor az is a Mercedes miatt van.
A többi nagyváros stagnál, vagy omlik össze.
12/30 anonim válasza:
Felcsút...ott most 70 ezres stadion épül
13/30 anonim válasza:
Debrecen, mert ott épül már egy stadion, stadion nélkül pedig nem nevezhető fejlődésnek semmi!
14/30 anonim válasza:
Ezek közül a legdinamikusabban visszafejlődő Miskolc és Pécs, ezek Magyarország Detroitjai. Komolyabb fejlődésre viszont nem igazán lehet számítani a felsorolt városokban, talán Győr, Kecskemét és Szeged ahol talán mégis.
15/30 anonim válasza:
Miskolc 100% nem amióta a Fidesz van olyan látványos leépülés van, hogy rossz nézni, előtte legalább nem visszafelé mentünk. Valszleg Győr lesz amúgy.
16/30 anonim válasza:
A többi város helyzetét nem nagyon tudom, de Debrecen lassacskán, de fejlődik (felújítások, új villamos, stadion, Nagyerdő felújítása, átalakítása, stb.).
17/30 anonim válasza:
Debrecen,Győr stagnál,ami fejlődik az Kecskemét és Szeged
Szegednek 2004 óta folyamatosan növekszik a népessége,Kecskeméten pedig a Mercedesnek köszönhető a fejlődés
Amúgy Miskolcon is vannak beruházások,pl vadiúj villamosok,a buszokat is lecserélik újabbakra 2015ig,2 új fürdő is lesz nem kevés pénzért
18/30 anonim válasza:
jah Miskolc itt eléggé putri de azért én szeretem xd
19/30 anonim válasza:
"Debrecen, mert ott épül már egy stadion, stadion nélkül pedig nem nevezhető fejlődésnek semmi!" O.V. szerint legalábbis. Én viszont sz*rok a stadionra, amikor egész Debben hónapok alatt sem találtam normális diákmelót a nyárra.
20/30 anonim válasza:
Szerintem a legjobban Győr fejlődik, a közelében van még Kecskemét, Szeged és Debrecen is, talán Nyíregyháza, Pécs és Székesfehérvár stagnálnak, de Miskolc egyértelműen romlik, a lakossága is gyorsan csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!