Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti egyetértenétek azzal hogy...

Ti egyetértenétek azzal hogy megépüljön a Makovecz-katedrális Budapesten?

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 20. 12:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A jelenlegi helyzetben semmiképpen sem.
2013. okt. 20. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, 100 éve nem épült olyan épület Pesten, ami turistákat vonzana. A stadionokkal ellentétben ez nem lenne hülyeség. A demagóg dumát, hogy a pénzt adjuk inkább a proliknak fröccsre, meg hagyjuk.
2013. okt. 20. 15:44
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Amennyiben a hívők finanszírozzák a katedrálisukat, semmi akadálya.
2013. okt. 20. 20:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Van így is elég Makovecz épület, a munkásságával tele van az ország. Nem hiszem, hogy Makovecz egyetértene azzal, hogy hirtelen tömegesen építsük fel még csillió épületét, hatalmas költségekkel. Szerintem Ő finoman szólva is sikeres volt, műveit kiválóan kivitelezték. Az, hogy némeik nem épült meg, az nyilván részben az Ő személyes akaratának is köszönhető. Ha mégis úgy gondolná, hogy Ő elég nagy ember ahhoz, hogy minden épületét felépítsük halála után is, akkor meg alaposan átértékelném, mert ebben az esetben rendkívül egocentrikus, beképzelt emberről volna szó. Akkor tehát ez volna az ok a meg nem építésre. De szerintem nem erről van szó, hanem szimplán arról, hogy a kormányzat túlzottan Makovecz mániás. Aki akarja, építse meg bármelyiket a saját pénzéből, ha ezt a szerző végrendelkezése lehetővé teszi. Csak nehogy kiderüljön, hogy oda is tömegesen az állami pénzek folynak, mert akkor nagyon pipa leszek.
2013. nov. 16. 10:51
 15/18 anonim válasza:

Olvassátok el itt egy cikk Makoveczről:

[link]

2014. jan. 2. 02:41
 16/18 anonim ***** válasza:
5-ös! Mert ugye aki nem Fideszes, az már csak komcsi proli lehet? Úgy "imádom" ezt a 2 dimenziós gondolkodást az ilyen kis buzgó pártszimpatizánsoknál!
2014. febr. 4. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A tehetségét nem vitatom Makovecznek, viszont az épületei nekem személy szerint nem tetszenek. Pl. a Pázmány BTK épületegyüttesétől szabályosan a hideg ráz ki, annyira ridegek számomra. A katedrális megépítésének a kérdését pedig a lakosságra bíznám.
2014. febr. 4. 15:17
 18/18 anonim ***** válasza:
2021. jan. 4. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!