Miért nincs Magyarországon egy tárgyilagos közszolgálati televízió híradó?
Figyelt kérdés
Elvileg az M1-től várnám el a korrekt tájékoztatást, ellenben amit kapok jelenleg az köszönő viszonyban sincs vele.2013. okt. 18. 12:12
1/7 anonim válasza:
azért, mert a fidesz hatalmában van, és a fidesznek nem az az érdeke, hogy korrektül tájékoztasson, hanem, hogy szeresd, és ezután is rá szavazz
2/7 anonim válasza:
Mert fizetni kell a tv-t. Aki fizet az diktál m1 nem fidesz kézben van hanem kormány kézben. Mivel állami tv -_-'.
3/7 A kérdező kommentje:
Egy közszolgálati televízió szerintem sem a kormány, sem egy párt tulajdona nem lehetne.
2013. okt. 18. 12:36
4/7 anonim válasza:
A médiát emberek működtetik, a semlegességre csak törekedni lehet...
5/7 anonim válasza:
állami pénzből van fenntartva az állam=kormány
régen mszp-s volt.
6/7 anonim válasza:
Nem véltelenül hívják "királyi TV-nek" Mindig is a mindenkori kormány szócsöve volt.
Amúgy semelyik média sem tárgyilagos, mindegyik manipulál.
7/7 anonim válasza:
A közszolgálati médiumokat rossz hallgatni annyi mindenről nem számol be amit a fidesz rosszul csinál.A helyzet sajnos ez. Féltik az egszisztenciájukat,jól is keresnek és ezért inkább feladják a gerincességüket. A saját lelkiismeretével mindenki maga számol el.Nekem is kínáltak már több pénzt a munkahelyen de olyan dolgot kellett volna csinálnom ami ellentétes az elveimmel. Nem fogadtam el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!