Fideszesek nektek nem gyanús hogy pont a választások előtt csökkentik többször is a rezsit?
"A választások még majdnem egy év múlva lesznek."
A fél év, az már majdnem egy év. Értem én!:)))
És ez miért gyanús?
Gondolod, hogy utána meg majd visszaveszik?
Szerintem ilyet nem mernének, az nagy bukás lenne.
Hm, 2013 év elejétől folyamatosan rezsicsökkentések vannak. Még nem figyeltem, hogy ez idő alatt milyen választások voltak, és az időpontok, hogyan függnek össze, lehet, hogy a bajait érintette a legutóbbi bejelentés, de a legutóbbi rezsicsökkentés inkább pont a bajai választás utánra esik, ugye november elejétől csökken a gáz a távhő és az áram ára 11 %-kal. Eddig nem volt gyanús.
Bár, ha figyelembe vesszük, hogy a Fidesz négy éves kormányzati ciklusa pont a következő választás elé esik, e tekintetben minden fideszes intézkedés gyanús.
Hm, 2013 év elejétől folyamatosan rezsicsökkentések vannak. Még nem figyeltem, hogy ez idő alatt milyen választások voltak, és az időpontok, hogyan függnek össze, lehet, hogy a bajait érintette a legutóbbi bejelentés, de a legutóbbi rezsicsökkentés inkább pont a bajai választás utánra esik, ugye november elejétől csökken a gáz a távhő és az áram ára 11 %-kal. Eddig nem volt gyanús.
Még jó hogy ilyen tudatos választópolgáraink vannak!:) Ez gazdaságpolitikai alaptétel, hogy a választást megelőző egyévben a költségvetésnek teljesen másképe lesz, mint az előző háromban. A politikusok se olyan hülyék, hogy csak az utolsó héten kezdjenek el dörgölőzni hozzánk, szép lassan 1 évvel, fél évvel előbb megkezdik, hisz az kevésbé feltünő, mint azt a példa mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!