Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek nektek nem gyanús...

Fideszesek nektek nem gyanús hogy pont a választások előtt csökkentik többször is a rezsit?

Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 10:50
1 2
 11/14 bumbi02 ***** válasza:

"A választások még majdnem egy év múlva lesznek."

A fél év, az már majdnem egy év. Értem én!:)))

2013. okt. 18. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:

És ez miért gyanús?

Gondolod, hogy utána meg majd visszaveszik?

Szerintem ilyet nem mernének, az nagy bukás lenne.

2013. okt. 18. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Hm, 2013 év elejétől folyamatosan rezsicsökkentések vannak. Még nem figyeltem, hogy ez idő alatt milyen választások voltak, és az időpontok, hogyan függnek össze, lehet, hogy a bajait érintette a legutóbbi bejelentés, de a legutóbbi rezsicsökkentés inkább pont a bajai választás utánra esik, ugye november elejétől csökken a gáz a távhő és az áram ára 11 %-kal. Eddig nem volt gyanús.

Bár, ha figyelembe vesszük, hogy a Fidesz négy éves kormányzati ciklusa pont a következő választás elé esik, e tekintetben minden fideszes intézkedés gyanús.

2013. okt. 18. 18:11
 14/14 bumbi02 ***** válasza:

Hm, 2013 év elejétől folyamatosan rezsicsökkentések vannak. Még nem figyeltem, hogy ez idő alatt milyen választások voltak, és az időpontok, hogyan függnek össze, lehet, hogy a bajait érintette a legutóbbi bejelentés, de a legutóbbi rezsicsökkentés inkább pont a bajai választás utánra esik, ugye november elejétől csökken a gáz a távhő és az áram ára 11 %-kal. Eddig nem volt gyanús.

Még jó hogy ilyen tudatos választópolgáraink vannak!:) Ez gazdaságpolitikai alaptétel, hogy a választást megelőző egyévben a költségvetésnek teljesen másképe lesz, mint az előző háromban. A politikusok se olyan hülyék, hogy csak az utolsó héten kezdjenek el dörgölőzni hozzánk, szép lassan 1 évvel, fél évvel előbb megkezdik, hisz az kevésbé feltünő, mint azt a példa mutatja.

2013. okt. 18. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!