7 hetes anyatej/tápszer-es kisfiamnak reggel óta többször volt nagyon híg, erős szagú, sok széklete-hasmenés gyanús. Mit tudok tenni ez ellen? Mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt vele, én sem ettem semmi olyat ami ilyet okozhatott.2009. júl. 24. 21:35
1/3 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom mit lehet neki adni de ha van rá lehetőséged vidd el az ügyeletre. Ez szerintem hasmenés az pedig nem játék egy ilyen pici babánál. Lázát mérted?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem lázas, szerencsére. Hívtam a gyerekorvost, ő a Normaflore-t ajánlotta.... Próbálok neki sok folyadékot adni és remélem elmúlik.... :( Persze ha holnapra sem javul, akkor viszem ügyeletre. :(
2009. júl. 24. 21:52
3/3 anonim válasza:
Normaflore-t adj neki, mást nem tehetsz, mivel még ilyen pici. gyakran szoptass, nehogy kiszáradjon. remélem, nem lesz baj. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!