Miért akarják megválasztani ismét a Fideszt?
Miért akarják sokan ismét megválasztani a Fideszt?
Hála Istennek lekopogom, szüleimnek biztos állásuk van, mégis egyre rosszabbul élünk meg. Az árak emelkednek, a fizetés egy csepppet sem nő. Sőt, leépítés van mindenütt. Sarkallni akarják a diákokat hogy semmi pénzért gályázzanak napi 12 órát. A forint persze a béka segge alatt van, ez is ez alatt a kormány alatt történik...Csodálkoznak hogy a fiatalság itt hagyja Magyarországot? Nincs pénz és stadionokat építgetünk? Miért nevezik "kis" diktátornak nyugaton miniszterelnök urat? Miért akarják kiűzni a multikat, mikor rengeteg munkahelynek felel meg?
Egyelőre ennyi. Köszönöm a válaszokat!
Előttem kifejtették elég egyértelműen,normális,kézzel fogható érvekkel,hogy miért.De ahogy látom a Fityisz-ellenes táborok csak ugyanazt szajkózzák,nem támasztják alá érthető,logikus magyarázattal és ahogy előttem is írta az egyik válaszadó:nem hozzáillő viselkedési forma felnőtt,művelt,országot vezetni akaró emberekhez.Persze aki nem dolgozik,esetleg nem hajlandó dolgozni vagy nem adja alább az igényeit,merthogy neki alantas lenne egy kevésbé jól fizető munkahely és inkább sír-rí naphosszat,azokkal meg lehet etetni,hogy mennyire szar a jelenlegi kormány.A felújítások,fejlesztések többnyire uniós forrásból származnak.A multik kiszorítják,tönkreteszik a magyar kisvállalatokat/vállalkozásokat,nap,mint nap a saját szememmel látom,hányan húzzák le a rolót egy megyeszékhely központi részén,mert elnyomják őket a külföldi hiper-,szupermarketek,diszkontok,holott alig pár forinttal olcsóbban sokszor siralmas minőséget kínálnak.
De a pénzéhség,az extraprofithajhász multik és szolgáltatók nem csak nálunk jelentenek problémát.
Hiába próbál a kormény tenni ellenük,ha amint megszimatolják az adóemelést,újabb adót,lakossági rezsicsökkentést,már emelik az árakat,pedig még meg sem szavazták a parlamentben.Így legalább biztos a többletbevétel,és ezért nem érezzük közvetlenül a hatását az amúgy jó irányú intézkedéseknek.
"Az utóbbi 6 választásból 5-öt az ellenzék nyert Magyarországon, mert az emberek mindig úgy érezték, hogy rosszul mennek a dolgok és azt hitték, hogy ha elzavarják a kormányzó politikusokat, akkor majd minden jobb lesz. "
Ebbe persze benne azért van a válasz: nem az ellenzék nyert, hanem a kormánypártok vesztettek...
"A balliberális oldal viszont még megosztott, viszonylag friss a 2006-2010 közötti kudarcok emléke, talán még nem képes meggyőzni az embereket, hogy ők jobban tudnának kormányozni és jobban kezelnék az ország problémáit."
A baloldalon nem egypártrendszer van, mint a másikon...
Szerintem erről a Fidesz már meggyőzte az nép értelmesebbjeit, nem kellett ehhez még csak a baloldal sem...
"ha nem is rögtön Ausztria szintjén,"
Ezen a dumán sírógörcsöt kaptam...
"Van elképzelésük az országról,"
Lennének, ha hagynák (például az EU), azt elhiszem...
"koncepciójuk keleti nyitás"
Az a baloldal koncepciója, (talán még emlékszünk, hogy az arab országokkal milyen jó kapcsolat volt az előző rendszerben (kivéve Irakot talán...), meg Palesztinával, meg Mongóliával, Japánnal, Kínával, a két Koreával, nehogy már az legyen hogy ezt a jobboldal találta ki! Ráadásul van egy olyan ország is Ázsiában, ami a világ legnagyobbja, és annak idején 14 köztársasággal együtt alkotott egy hatalmas, gigaföderációt, na hogy is volt? Azt hiszem Szovjetunió. Igen, tényleg! Az meg kifejezetten kommunista volt, sőt még meg is nyerték szerencsére a világháborút! A jobboldal Amerikával barátkozzon inkább! Dilettáns ökrök...
"munka, termelés, ipari központ, családok,(...), gyermekvállalóknak minden támogatást megadni.."
Ilyenek nagy számban a hatvanas-hetvenes években voltak utoljára...
"A közoktatás színvonala az MSZP ideje alatt sikeresen lecsúszott arra a szintre, hogy már szinte semmi használhatót nem tanulnak a diákok az iskolákban, ha tudnának, akkor sincs rá lehetőség a kevés óraszám miatt,"
Most már ilyen "gond" nincs, még így október közepén nincs tankönyv sem, úgyhogy nincs tanulnivaló semmiből, viszont a gyerekeket örzik délután 4-ig. Röhej, holott délnél tovább nem kellene normális körülmények között iskolában lenni...
"A magyar labdarúgást már majdnem fél évszázada olyan szinten kezelték, hogy mára az összes stadionunk elavult, omladoznak a lelátók, a pályák állapota katasztrófa, egy szóval az infrastruktúra szörnyű állapotban van.
Ilyen körülmények között a labdarúgók képtelenek normálisan felkészülni egy mérkőzésre, ez pedig meg is látszik a moráljukon és az eredményeken. "
Mert a brazil, vagy argentin utcagyerekek, akikből később legendás focisták lettek, a rongylabdájukkal tanultak meg, és két kókuszdióhéj jelezte a kaput... Valahogy mégis tudtak, hogy hogy franc tudja...
És még itt is, sem a Dzsudzsáknak, sem a Gerának, vagy anno a Détárinak, Kiprichnek nem voltak ezzel gondjai...
Amúgy meg amit a csapatnak adnak egy-egy 8-1-ért, abból már föl lehetne újítani a stadionjukat is, nem pedig az adófizetők béréből...
"Egyértelmű, hogy miért utálják Orbán Viktort, hiszen ő Magyarországot és a nemzetet támogatja"...
7-es iszonyú hülye vagy!!!!, vagy Kövér László (ugyanaz)
"Az jobb volt, amikor 5 év adókedvezményt adtunk a multiknak, míg a magyar ember csalás nélkül nem maradt talpon?"
A multikban is magyar emberek dolgoznak, sőt csak azok adnak munkát ma a magyaroknak! A kereskedelmi, és iroda, valamint más multicégek is...
"Nem az lenne a legnagyobb nyereség, ha magyar alkalmazná a magyart??"
Az államnak mindenképpen, de a magyar embernek az lenne maga a katasztrófa! Ahogy mondani szokták volt:
-az b**na be...
"2006-ban ki volt székház ostromon?? Azt is elfelejtettük, hogy akkor mennyire volt elégedett a nép, és most mégis őket tapsoljuk vissza!?"
Tudod ki volt? Egy csomó barbár vandálvadparaszt, undorító szemét ember...
Fölborították például a "különösen veszélyes" Novodomszky Éva autóját a "hősök". Én kib sztam volna az aulából őket, nem ha ráteszik a kezüket az autómatákra, hanem hogyha egyáltalán átlépik a bejáratot, de úgy bántak velük, mint a hímes tojással, a végén épp csak nem a rendőröknek kellett felelniük...
Tudod ki kezelte jól a krízishelyzetet? 1988 Október 23.-án a hatalom, az MSZMP! Oszlatták a tömeget, szétkergették őket, és hallani sem akartak a hülye kis "megemlékezésükről"
Olyan mintha a mai politikai baloldal óvatos modern politikát akarna! A magyar jobboldaliak ellen? Ugyan már, ez olyan hogy ülnek, és kapnak innen onnan taslikat, és megpróbálnák közben magyarázni, hogy -Ez rossz! Hát föl kéne állni, és lenyomni egy olyat, annak a sok bunkó tapló paraszt Fideszesnek, hogy elnyelné őket a kanális! Ezt is fogják kapni jövőre! Le lesznek verve, mint ahogy Sztálin tette Hitlerrel...
10-es vagyok. Nem lehetett volna emberi hangvételben? ÚÚÚÚÚgy szerettem volna egy kulturált korrekt megnyilvánulást kapni, de úgy látszik ilyen nem lesz. :-(
Az egyetlen ember aki képes érvekkel alátámasztani a véleményét az agressziven fogalmaz. Ezt most miért??? Nem hinném, hogy bárkire nézve sértő lenne az írásom, az elöttem lévőkét sem hinném, de csak ezért nem olvasom vissza. Attól még, hogy rondán beszélsz, nem fog változni a véleményem. Neked is legyen ami, és állj ki érte. Még mindig jobb, mint símán csak mocskolódni!
"Tetszettek volna forradalmat csinálni."
Ezzel mindent elmondtam az ellustult, tunya magyarokról.
EZT ÉRDEMLITEK!!! Ti is ilyenek vagytok mint a vezetők, ennyike!
Problem?
""Sőt, leépítés van mindenütt."
Bizony ám, volt az MSZP 8 éve alatt bőven, de most hadd beszéljünk 2013-ról, ugyanis 5 százalékkal csökkent a munkanélküliek száma a kormány intézkedéseinek köszönhetően, idén pedig 56 ezer emberrel több kapott munkát, mint tavaly, ez úgy érzem, magáért beszél. A Mercedes, Opel és a Lego például szintén teremtett rengeteg munkahelyet, de nem ők voltak az egyetlenek. "
Rengetegen hagyták el az országot, mert itt nem találtak munkát. Az általad felsorolt cégek minimális bért adnak, az összeszereldéjükben a magyar embereknek. A többi számot amit említettél a levélsöprögető közmunkások teszik ki. EZ A JÖVŐ? Gratulálok!
Az árak nagyon megugrottak, te jársz vásárolni egyáltalán, tudod mit jelent háztartást vezetni? Látod az árakat? Vagy benyeled a propagandát és azt harsogod??
Említették többen is, hogy arra gondoltam, hogy a demokrácia az, hogy a hülyék akarata érvényesül.
Nem erre gondoltam, csak simán arra, hogy a többség akarata.
Persze ahol a hülyéből van több ott nyilván a fenti eset történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!