Szerintetek ezek mit szívtak? Vajon adnak belőle nekem is?
Nézzétek már milyen városokat utasított maga mögé... Hülyék ezek? Vagy bedrogoztak? Esetleg orbitális összegű lefizetés áll a háttérben?
Jártak ezek a blahán, keletinél, egész 8. 10. kerületben, Kispesten, Csepelen, vagy igazából bárhol a rakpart környékén kívül???
Sztem ezek is olyan hülye állatok mint a külföldi turisták h csak a belváros létezik nekik, lónak a fa szát nem tudnak, hogy mi zajlik itt.
Legklasszabb város is Budapest? A 80-90 ezres fizetések, vagy a rohadt szemét politikusok és az iszonyatos korrupció miatt? Netán a nagyszerű törvények, igazságszolgáltatás? Hogy szabadlábon a gyilkosok? Fejünkre nőnek a kissebbségiek?
Manapság már ki nem szív? Lehet, hogy toltak valamit a cikkírás előtt.
Viszont az is biztos, hogy kátyú meg egyéb problémák ide vagy oda, Budapest szíve igencsak hangulatos az éttermeivel, bárjaival, pubjaival, romkocsmáival. Ez a sokszínűség nem sok nagyvárosban található meg.
Jártam már pár országban, egészen messze is. Előtte sokszor hittem azt, hogy végre kiszabadulhatok innen, máshol sokkal jobb lesz. Hát többször tévedtem és megállapítottam magamban, hogy igenis büszkék lehetünk arra amink van.
Számomra meg a legszebb. Na, most puffogj... :))
És köszi, nem szívtam semmit, mert a drog egészségtelen.
- Szép a város!
- Bunkó külföldi paraszt, mégis mit tudsz te rólunk?!
Annyira, de annyira magyar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!