Mi miért nem tudunk egy kicsit is nacionalisták lenni, mint pl. az oroszok?
"egy ismeretlen késsel szíven szúrta a barátnője védelmére kelő Jegor Scserbakovot."
Egy ilyen gyilkosság történik és az oroszok szétverik a fél várost. Velünk pedig minden héten történik egy (főleg öregezéseknél) és egy kis hümmögésen kívül semmi válaszreackió.
Az oroszok összetartóbbak.
Nincs akkora liberalizmus ráerőltetve a társalmukra, így nem züllik , bomlik.
Viszont a város szétverése felesleges és értelmetlen.
" kaukázusi vagy közép-ázsiai gyilkos"
Kamera vette fel az egészet, így a gyilkos etnikuma tisztázott, hogy nem orosz.
5#
Többször jártam már Oroszországban, sok időt töltöttem el ott.
Még sohasem bántottak.
A szuper Nyugat-Európában , azon belül Franciaországban meg kétszer is megpróbáltak kirabolni.
6. vagyok.
Én is rossz dolognak tartom ezt a városrombolást ,bárhol , bárkik is csinálják.
Én személy szerint szeretem Oroszországot és az oroszokat.Nagyon különleges nemzet.
Az oroszok olyan európai emberek akiknek még van értékrendjük.
Oroszország 50 év múlva is Oroszország lesz.
Magyarország , Németország és a többiek viszont megszűnnek létezni.
Nem lesz itt közép-európai meg nyugat-európai kultúra.
Az orosz emberek olyan értékekkel rendelkeznek melyeket más európai országnak nem nagyon tálunk.
Például nézzük Németországot, a németeknek többségének abszolút semmi értékrendjük nincs, belülről totál üresek és ezt úgy mondom, hogy én is német származású vagyok.
50 év múlva, de lehet hamarabb is Magyarország és Németország is csak egy szemétdomb lesz, amit barbár népek uralnak.
8#
Olyan videót az összes népről lehet találni.
A mai oroszok már egész mások.
Én főleg tanultabbakat ismerek, ők nagyon értelmesek és van egyfajta értékrendjük.
Félig németként mindig roppant nagy büszkeséggel tölt el amikor német nyelven beszélhetek.
Egy kisebb rendezvény idején Németországban jártam ,a szállodában a recepciós magyarázkodott, hogy miért van olyan sok német zászló az utcán, hogy ez nem mindennapos....stb
Olyan kis buta volt, negatív dolognak tartotta a sok nemzeti lobogót.
Mire én elkezdtem neki magyarázni,hogy ez totál természetes , meg nagyon szép dolog.
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy kizárt, hogy ez a csapat konzumidióta nekem rokonom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!