Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zsigó honnan tudta előre az...

Zsigó honnan tudta előre az eredményt, hogy ő fog nyerni?

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 14. 09:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én nem vagyok őrült, csak átlátok a kommunista szitán!

egy kommunisták uralta világban az ember nem hisz a komcsiknak, mert minden szavuk hazugság!

2013. okt. 14. 21:56
 12/12 A kérdező kommentje:

12:24

Jézusom te nagyon beteg vagy. Ezt te se gondoltad komolyan remélem mikor írtad. Mert te eléggé megszállott fideszes lehetsz a jelek szerint... És az véletlenül se történhet meg, hogy a fidesz hazudott és csalt??? Áhhh nem.. Ők nem ilyenek. A ló****t nem. Rosszabbak mint a szocik de ezerrel.

Amúgy ami a komcsikat illet. Szerintem ne nézd meg, hogy a fidesz tagjai közül mennyien voltak komcsik. Mert a listán lesz Orbán, Kövér és társai a felső vezetésből. ÉS még érdekesebb, hogy mennyi ügynök lehet. Ja pont véletlen ők azok akik védik az ügynököket. Még az MSZP is az akták nyilvánosságra hozatalát akarják. Aki komolyan hisz egy olyan pártnak mint a fidesz, az hülye és nem lát a szemétől. Csak néha gondolj bele, hogy mi van ha a nem az za igaz amit a fidesz mond. Csak néha. És fogad el a más véleményt.

2013. okt. 14. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!