Csak nekem van elegem Orbánék kicsinyes és szánalmas szabadságharcából?
Gazdaságpolitikailag a racionalitás szikráját sem veszem észre a kormányzásukban.
Megy az uszítás az EU ellen, mikor mindenki jól tudja, hogy szükségünk van rájuk, ráadásul bőven nettó haszonélvezői vagyunk a tagságnak, a fejlesztések 97%-a EU-s támogatásból történik.
Csak azért, hogy Viktor verhesse a mellét, hogy megszabadultunk a gonosz, kizsákmányoló IMF-től, visszafizettük az olcsó hitelt, helyette államkötvényeket bocsátunk ki sokkal magasabb kamattal.
Most megvették az E-ON magyarországi gáztározóit a piaci ár majdnem kétszereséért. Kérdem én, miért?
MOL részvényeket vásároltak 500 milliárdért, aztán egy részét sikeresen eltapsolták a tőzsdén.
Kőkeményen megy az államosítás az oktatásban, egészségügyben, túlsúlyba kerülnek a centrális döntések, tönkretették a magánnyugdíjpénztárakat, hogy abból a pénzből is parádézhassanak, és ugyebár nem ők a kommunisták...
Emellett persze ugyanúgy megy a mutyizás, a lopás, tombol a demagógia. Totális káosz az egész.
Csak én látom így? Vagy van valami ésszerű magyarázata ezeknek az intézkedéseknek?
Pillanatokon belül itt lesznek azok a hozzászólások, amik majd ezt tartalmazzák:
"Gyurcsány jobb? Bajnai jobb?" stb...
Ilyen a magyar. Fideszesek úgysem fogják elismerni.
Amúgy nekem erre az a válaszom:
Az imf rövid lejáratú, tehát ha nem fizettük volna ki ilyen hamar nagyobb kamata lett volna, mint a felvett piaci hitelnek. Na ezért lett kifizetve.
De ezen kívül csőd a kormányzásuk. És a baloldalé még nagyobb lenne.
teljesen jól látod.A földet nem a paraszt kapja,hanem a rokon.Az öregeket és a rokkantakat halva szeretné látni.
Épülnek a stadionok a remek magyar focinak.A trafikokról ne is beszéljünk.A mutyi mindenütt.
"a fejlesztések 97%-a EU-s támogatásból történik."
forrás?
Orbán csak szájkaratés, kérdező.
Nincs itt semmiféle szabadságharc.
A multicégeknél is kettős mércét alkalmaz, amelyik cég tetszik nekik az a jó multi amelyik nem az pedig a rossz multi.
Ha Orbán Viktor és a Fideszt tényleg komolyan gondolná, akkor az Európai Parlamentben nem a néppártban csücsülnének, hanem az euroszkeptikusok között.
Én euroszkeptikus vagyok, de nevetségesnek találom azt a képmutatást amit a Fidesz csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!