MIÉRT ilyen önzőek az emberek? A külföldre való kivándorlással kapcsolatos! Főleg JOBBIKOSOK válaszának örülnék!
Figyelt kérdés
Azt nem értem hogy egyesek miért mennek ki külföldre AZÉRT hogy 3 kocsijuk legyen meg a legdrágább k.vákkal hemperegjenek ahelyett hogy a magyar hazát erősítenék a jelenlétükkel és azzal hogy itt dolgoznak!
Azt megértem hogy azért mennek el NEM ÖRÖKRE HANEM PÁR ÉVRE hogy szedjen annyi pénzt hogy itt Magyarországon új életet kezdhessen mert itt nem tudott megélni.
Indokolt válaszokat várnék köszönöm.
2013. okt. 13. 08:55
31/33 anonim válasza:
Kedves 74%-os h nevezzem Magyarországot hazámnak ha nem szeretek itt élni? Hidd el ha lesz rá lehetőségem el fogok menni és megpróbálok többet vissza se jönni ide. Úgy vagyok vele, hogy én inkább számolom a pénzt mint sem hogy éhen haljak a nagy haza szeretetemtől. Egyébként ha sikerül találnom egy olyan országot ahol boldog vagyok és szeretek élni, ami még akár Magyarország is lehet (bár most nagyon nem az) azt fogom tekinteni hazámnak. Szívesebben élnék egy liberálisabb, gyűlölködés mentes, boldog országban ahol nem az a fő célja egyes embereknek h másokat baszogassanak. Még egy utolsót szeretnék mondani h minden fiatal próbáljon elmenni amíg ez az ország nem képes tenni a fiatalokért is.
32/33 anonim válasza:
Ez egy örök dilemma .Azthiszem örökre semmiképp se mennék ki.
Komoly diploma komoly nyelvtudás nélkül csak csőre futhat az ember odakinnt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!