Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MIÉRT ilyen önzőek az emberek?...

MIÉRT ilyen önzőek az emberek? A külföldre való kivándorlással kapcsolatos! Főleg JOBBIKOSOK válaszának örülnék!

Figyelt kérdés

Azt nem értem hogy egyesek miért mennek ki külföldre AZÉRT hogy 3 kocsijuk legyen meg a legdrágább k.vákkal hemperegjenek ahelyett hogy a magyar hazát erősítenék a jelenlétükkel és azzal hogy itt dolgoznak!

Azt megértem hogy azért mennek el NEM ÖRÖKRE HANEM PÁR ÉVRE hogy szedjen annyi pénzt hogy itt Magyarországon új életet kezdhessen mert itt nem tudott megélni.

Indokolt válaszokat várnék köszönöm.

2013. okt. 13. 08:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
kb ennyit dióhéjba erről az országról...
2013. okt. 14. 07:52
 22/33 anonim ***** válasza:
71%
Hát a süllyedő hajót időbe érdemes elhagyni. Milyen haza szeretettről beszélsz? Mit adott nekem Magyarország? Milyen okból szeressem? Én nem találok rá okot hogy egy olyan dolgot szeressek ami nem kézzel fogható. Nem is tartom magam magyarnak hanem egyszerű embernek. 19 évesen alig várom h befejezzem az egyetemet és húzzak innen elfelé egy jobb élet reményébe. Haza szeretettől nem lesz kocsid házad stb., vagy pedig éljek szegényen de szeressem a hazámat? Hát kösz de nem. Inkább magammal törődök mint ezzel a szarral amibe élek. Én inkább önző leszek mint szegény. Az igaz ahogy előttem írják h sokan ki mennek mosogatni és jönnek vissza hamar, de vannak olyanok aki nem és vannak olyanok is akik szakmájában tud elhelyezkedni és 15x-ét keresi az itthoni fizetésekhez képest. Ebben az országban nem látok mást mint gyűlölködést, irigységet, gátlástalanságot, és sajnos megkeseredettséget. Ezeket a dolgokat pedig nem másnak köszönhetjük csakis magunknak. Remélem egyszer tényleg megváltozik ennek a nemzetnek a gondolkodása, de amíg nem fog addig reménykedek abba h minél hamarabb el tok menni innen és beilleszkedni másokhoz.
2013. okt. 14. 18:53
 23/33 anonim ***** válasza:
14%
Utolsó, ha a jobbik hatalomra kerülne 8 év múlva mondjuk, a hozzád hasonló intelligenciahiányos retkek be se kerülnének felsőoktatásba. Csókold melegre a Fidesz seggét, hogy még egyetemen ronthatod a levegőt, ígérem neked, nem sokáig lesz már ez így....
2013. okt. 14. 19:08
 24/33 anonim ***** válasza:
28%
Látod erről beszélek amíg az ilyen emberek mint te ebbe az országba vannak jó nem lesz. Nem is ismersz de még is intelligencia hiányosnak nevezel csak azért mert nem vagyok melldöngető ős magyar mint te aki nem tud előre nézni csak hátra. Jobbik hatalomra nem fog kerülni bárhogy is szeretnéd mert túl képzetlenek ahhoz h egy országot irányítsanak illetve eléggé torz ideológiát támogatnak. Valószínűleg a hozászolásodból ítélve te lehetsz egy 8 általánost nehezen elvégzett személy aki egyetem közelébe sem járt. Egyébként attól h valaki még nem zseni tehát nincs 495 pontja sztem még jogosan járhat egyetemre és én nem nyalom orbán seggét mivel költségtérítésesen vok és anyámék támogatásával és úgy h egyetem mellet eljárok dolgozni tudom kifizetni a tandíjat azért mert nem tudtam 460 pontot össze szedni. Az a baj h az ilyennek mint neked nem lehet mondani semmit mert a kuruc info átmosta az agyát de kérlek szépen nézz már magadba és gondolkodj már el egy kicsit mielőtt ilyeneket írsz hülye gyerek. Ha nem múltál volna el 15 éves akkor bocsi h lehülyéztelek akkor még túl buta vagy ahhoz h megértsd a lényeget.
2013. okt. 14. 20:28
 25/33 anonim ***** válasza:
17%
Ja és azt hozzá tenném még h egyetemi hallgatók csökkentésének az a célja h egyre több hülye legyen az országba h a jobbik jobban át tudjon mindenkit baszni..
2013. okt. 14. 20:29
 26/33 anonim ***** válasza:
11%
Veled kezdve. Öreg, tanulj már meg azon a kiba.sz.ott büfészakon, amire jársz értelmesen összerakni két mondatot, helyesírásról nem is beszélve. Nem is vagy te egyetemista, csak egy hangulatkeltő gyökér, fogadjunk örülsz, hogy jól felk.úrod az ember agyát.
2013. okt. 15. 07:40
 27/33 anonim ***** válasza:
21%
hülyékkel nem fogok tovább veszekedni úgy h pá (aki hülye az is marad)
2013. okt. 15. 07:47
 28/33 anonim ***** válasza:
26%

Mondtam, hogy egoizmus és sült galamb várás. "Mit adott nekem Magyarország?" És te mit adtál neki? "Milyen okból szeressem?" Te semmilyenből. Ha megkérdezed, úgy sem lehet elmagyarázni.

Nem tetszik a politikusok szabad rablása? Na és? Azt szabad rabolni, legfeljebb itt hagyjátok az országot? Mert a másét viszik? Ha pedig a tiédet, ismét felháborodsz, hogy milyen gaz ország? Igen, gaz. Te tetted azzá, mert hagytad. Tudod a gyom nő, ha nem gazolják. Az már csak ilyen. De itt mind a másra vár.

Menjetek nyugodtan, hazátlannak, kivert kutyának. Amikor valahol jól éltek, ne dugjátok ide a képeteket, senki sem kíváncsi rátok. Számolgassátok csak a pénzecskéteket, és legyetek büszkék rá. Éljetek jól. De semmiképpen ne gyertek errefelé, nincs itt semmi keresnivalótok. Amikor szüksége lett volna rátok az országnak, nem adtatok semmit, elmentetek. Rendben. De amikor nektek van szükségetek az országra, ti sem kaptok semmit, mert nem érdemlitek. Nem árt, ha megtudjátok, milyen az.

2013. okt. 15. 08:16
 29/33 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó, kicsit agresszívnak tűnsz. Az én tapasztalataim szerint igenis lehet külföldön olyan helyet találni, ahol nem kivert kutya az ember. Ez meg, hogy hazátlan... Nem igazán értem. Ha jól érzem magam az adott helyen, megbecsülnek és be tudok illeszkedni akkor az miért gond, hogy melyik ország?

Minta téged az is bántana kicsit, hogy másnak több a pénze, mert undorral írsz róla. Te talán nem pénzből élsz? Nagyon nagy mázlista vagy, ha még sosem tapasztaltad meg, hogy milyen egy teljesen kilátástalan helyzetben élni.

2013. okt. 15. 11:04
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

én nem kivert kutya voltam külföldön

annál rosszabb...

Kivert lófasz...

2013. okt. 15. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!