A magyar futballtörténeti kudarc után jogos a megállapítás hogy nem építettünk elég stadiont ezért vesztettünk?
Akkor lesz jó foci Magyarországon ha minden bivalybaxnádi méretű faluban 4-5 ezres stadion lesz. (Persze csak ha a Közgép vagy M. Lőrinc építi ezeket a stadinokat.)
Üdv
O. Viktor
szerintem maximálisan igaza van a fűrernek
ezt a logikát követve emeljünk neki minden utcába 20méteres szobrot és akkor ő is tuti érteni fog majd hozzá hogy kell vezetni egy országot
B..ssza már meg, nehogy már azt mondja valaki hogy attól lesz valaki jó focis mert köré építenek egy 30 ezres stadiont. :D
Egy autósportnál pl megértem hogy kell a technika, kell a pálya, de a foci pont az a sport amit szinte bárhol bárki űzhet...még hogy stadionok.
Igazából szégyen hogy ezek az emberek egyáltalán fizetést kapnak, ennyi erővel én is beállhatnék kapusnak, sz..rabb eredményünk nem lenne.
Ha nem fejeli a saját kapujába az az elmeroggyant akkor csak 7-1 lett volna, az meg nem rekord.
Volt már 0-8 a németek és 1-7 a yugók ellen is, szal ez csak rekordbeállítás volt.
Éppen azért kellenek a stadionok, hogy legyen motiváció focizni !
Jogos, persze... Szerinted.
Aki a régi uszodában nem tud úszni, majd az újban (néhány milliárdért) hirtelen megtanul????
Istenem, megint az a fránya kerítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!