Örültök, hogy újra progresszív adózás lesz?
Ez csak egy választási propaganda! Amikor bevezették, akkor is tudták, hogy nem lesz gazdaságélénkítő hatása, csak az egyébként is magas jövedelműeket gazdagítja. Az adóbevétel kiesés 4-500 milliárd emiatt.
Nálunk gazdagabb országokban sincs egykulcsos adó, és a társadalom többsége nem ért vele egyet. Ezért lebegtetik az eltörlés lehetőségét. A választás után elfognak felejtkezni róla.
Ettől szebb lyukra futást nem is várhattam volna a kormánytól. :))))))) Hahahahahaha. :)))))))
4 éve az egykulcsossal kampányoltak, most meg már ellene. :))))))))))))
Én már csak egy kávét kérek!!!
Igen, egyetértek vele, nagy szívás volt az eltörlése azoknak, akik keveset kerestek.
Ezzel magam ellen is beszélek, de így tartom normálisnak.
A fidesz nagyon kampányol, érzik a vesztüket, legalább is erősen rezeg a léc. Ha netán újra nyernek, azért nem azért lesz, mert jól végezték a dolgukat, hanem mert nincs megfelelő alternatíva.
Gyűlölöm a Fideszt, de inkább ők, mint a Jobbik!
Inkább egy harmadik. Részemről harmadikra fogok szavazni, még nem döntöttem el, LMP, Gyurcsány, Bajnai, akárki, de nem Fidesz, és nem Jobbik!!!!
Nemigazán, mert amíg a mostaniak maradnak, ez is marad.
Annyit mondott Varga, hogy kap egy évet még az egykulcsos. Ez a közvélekedéssel ellentétben nem azt jelenti hogy 2014 szilveszterén sok más egyébbel egyetemben, elbúcsúzunk a mostani adórendszertől és köszöntjük az újat. Csak annyit mondott Varga Mihály, hogy egy év múlva visszatérhetünk erre a kérdésre és megvizsgáljuk az eredményeket. Ami lényegében annyit jelent, hogy a kormány küld mához egy évre egy vaskos paksamétát arról Varga Misnek, hogy a rezsidémon elleni küzdelemből és a költségvetésből a nép közé szórt mannából bekövetkező esetleges átmeneti fogyasztásemelkedés, miért az egykulcsos adó hosszú idő óta várt átütő sikere. Amit tételesen és kielégítően cáfolni, meghaladja az ellenzék képességét, a szakemberek után meg a kutya nem ugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!