Végzett történészként tudom, hogy ebben a tudományban a "ha" szócskának semmi jelentősége nem lehet. De mégis felteszem a kérdést: szerintetek mi lett volna, ha egyben maradt volna az Osztrák- Magyar Monarchia?
Figyelt kérdés
Jobb lenne most vajon az életszínvonal a Magyarország felé eső részen? Megközelítenénk Nagy- Britanniát vajon (pl?)#osztrák #Magyar Monarchia
2013. okt. 8. 13:17
11/16 anonim válasza:
végzett történész? te? gigalol.
amúgy egy erős kommcsi irányítással össze lehetett volna tartani de sok jó abból sem származott volna.
12/16 anonim válasza:
"Végzett történészként tudom, hogy ebben a tudományban a "ha" szócskának semmi jelentősége nem lehet."
Akkor add vissza a diplomád.
"De mégis felteszem a kérdést: szerintetek mi lett volna, ha egyben maradt volna az Osztrák- Magyar Monarchia?"
Nyomor és pusztulás.
13/16 anonim válasza:
erős kommcsi irányítással= monarchia??Nem is gondoltam volna. Egyik nem üti a másikat???
14/16 anonim válasza:
Egy végzett történész állásfoglalásában miért ütné?
Hahahaha...
16/16 anonim válasza:
Te még parasztnak is gyönge vagy, nem hogy történésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!