Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ballib aktivisták hogy nem...

A ballib aktivisták hogy nem szégyellnek majd kampányolni az mszp-szdsz (újabban együtt 2014 néven fut) mellett a kommunizmus, az öszödi beszéd és az elmúlt 8 év után?

Figyelt kérdés
Hogy nem szégyellik pártjuk évtizedeken át tartó rombolásást?

2013. okt. 6. 09:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha a ballibek hatalomra jutnak, akkor a ballib szavazók is éhezni fognak! Csak rontást hoznak az országra és a magyar nemzetre a balliberálisok!
2013. okt. 6. 12:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban 2010 előtt nem akartam elmenni az országból de ez a 3-4 év és majd ami még jön meggyőzött arról, hogy mégis külföldön kell megtalálnom az egzisztenciámat.
2013. okt. 6. 13:36
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Én a 2. Gyurcsány-kormány és a Bajnai-kormány idején gondolkoztam azon, hogy végszükség esetén el kell költöznünk külföldre. A leghúzósabb éveink azok voltak, amikor Bajnai Gordon lett a miniszterelnök, rengeteg dologról le kellett mondanunk, én már azon voltam, hogy ha megint az MSZP kerül kormányra, akkor vagy elköltözünk, vagy teljesen elszegényedünk. Szerencsére az emberek helyesen döntöttek 2010-ben, és azóta a pénzügyi helyzetünk is jobb lett, végre biztosan nézünk a jövőre és nem kell aggódnunk semmi miatt sem.
2013. okt. 6. 19:58
 14/17 szuperpocok ***** válasza:

Az a kár, hogy a magyarok többségének csak a zsidózás-nácizás mantrájából áll a politika.

Ha valaki egy kicsit is ki mer jelenteni valamilyen hazafiasat akkor rögtön ott terem valami Vadai Ágnes kaliberű faxkalap és rögtön lenácizza az illetőt.

Sajnos a magyar lélek még mindig meg van szennyezve a Kádár rendszer panelprolis propagandától.

A legtöbb embernek fogalma sincsen arról, hogy milyen ötlettel, innovációval keresni a betevőt. A múlt rendszerben volt egy szzar munkájuk amit ma már egy gép megcsinál helyettük.

Most meg csodálkozik azon, hogy semmit se ér...

De az ilyen hülye meglátja az MSZP vörös színeit és rögtön elfogja a prolis nosztalgia...az MSZP nem bal oldali párt.

Ahogy Magyarországon a bal oldal soha a büdös k**rva életbe nem képviselte a bal oldali értékeket. Arra nagyon jók, hogy a pórnépet meg lehessen hülyíteni vele és megteremteni vele egy szavazóbázist ami a hatalomra segíti őket. Ez mindig is így ment...a bal oldal egyenlőségen, vagyonmegosztáson való hazugságai mögé könnyű elrejtőzni...

A Fidesz és mehet amúgy a f***szomba.

2013. okt. 15. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Inkább mondjuk úgy hogy: Nem szégyelli magát bárki, aki az elmúlt 2 évtized tapasztalata után még elmegy szavazni...?
2013. okt. 15. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ugyanúgy, ahogy a fideszbirkák is simán kampányolnak a Fidesz mellett a munkavállalói jogok nyirbálása, a magánnyugdíj pénzek lenyúlása, az egykulcsos adó, a földek oligarchák kezébe játszása és a trafikmutyi és a többi és a többi után.

Szóval a ballib oldal is pont olyan gyökerekből áll, mint ti. A drága oldalaitoknak tízszer annyi bűne van, mint erénye, de titeket nem érdekel, csak fújjátok azt a csekély pozitívumot, amit nekik lehet tulajdonítani."

ezt midnen értelmes ember a bőrén érzi, ebből csak arra tudok következteni, hogy ők közép-felső osztálybeliek.

"Ezeknek a csapatoknak ugyanis nem a nyerésre kell játszaniuk, hanem mindannyiunk boldogulására. Ebben különbözünk. Meg abban, hogy én tudom, mi a az hogy kommunizmus, te nem. De ha kételkedsz, próbáljuk ki. Én nem utállak, amiért vakon és süketen szlogeneket tartasz magad elé. Megérteni szeretnélek. Lehet hogy ebben is különbözünk?"

attól tartok igen. míg a "nemzeti" orbán 13án gyalázta a magyarságukban az embereket (a magyaroknak semmi se jó) addig a mocskosballibek elismerték az ország részének azokat, aki ka fideszre szavaznak.

óriási különbség.

de az emberek többsége kirekesztő, gyűlölködő, focihuligán szintjén van. megérteni lehet őket, de felnyitni a szemüket nem. ha napi 12 órában itt írkálnál, akkor sem sok változást érnél e. legalább is é nem tudom ezeket az embereket hogy lehet megnyitni, aki knem is akarnak tudn isemmit,csak a saját hitükben akanak élni.

neki kez az élet értelme, ez e mentsváruk, elhiszik hogya világ feketefehér, és orbán benne a fehér. ha rájönnének, hogy mennyi hibája van, talán kiábrándulnának végleg mindenből, és kevésbé éreznék magukat magyar antikommunista antiszemita antiroma antiakárminek. hisz egyéniségük nagy része csak egy ellenzés, nem értékállítás.

"Naja, pont erről van szó.

A magyar társadalom nem veszi komolyan a politikát. Kb. tényleg annyit jelent nekik, mintha valami focimérkőzésekről lenne szó, amiken bosszankodni lehet."

nem a komolysággal van baj, hanem a csökött közönnyel. a politika hitjáték, nem érvek ütköztetése.

"A Fidesz aktivisták hogyhogy nem szégyellnek kampányolni a liberálisból kereszténnyé, majd neokommunistává vedlésük, valamint az eddigi két, katasztrofális ciklusuk után?

A Jobbik aktivisták hogyhogy nem szégyellnek kampányolni az országot háborúba sodró és több százezer ember értelmetlen haláláért felelős Horthy imádatával, valamint a nácik (nyilasok) iránti burkolt szimpátiájukkal?"

ennyi a különbség, inkább élnék olyan országban ahol hazudnak, lopnak, de meg lehet élni, mint olyanban ahol hazudnak, lopnak, lenéznek és nyomorgok, vagy ami háborúba akarja vinni az országot és kisebbségeket kiirtani.

egyik sem jó, de a kisebb rosszat kell választani.

"Tedd csak nyugodtan az X-et a nagy baloldali összefogásra majd jövőre, ha kormányra kerülnének, nem mosolyognál ennyire, az biztos."

én már előre tudtam hogy a fidesz katasztrófa lesz. a fidesz csak azért nyert emrt az emberek megutálták az mszpt. mostmár őket is utálják. jobban mint az mszpt.

"Ha a ballibek hatalomra jutnak, akkor a ballib szavazók is éhezni fognak! "

ezzel elkéstél, mert az emberek már most éheznek, ballibek is meg fidesz szavazók is. csak amíg bajnai 1 év alatt képes volt visszafordítan ia hanyatlást, addig orbán csak 3 évig rontott a helyzeten.

"Maradjunk annyiban 2010 előtt nem akartam elmenni az országból de ez a 3-4 év és majd ami még jön meggyőzött arról, hogy mégis külföldön kell megtalálnom az egzisztenciámat."

egyetértek. addig se volt sok kilátás itt, de ma már egyértelmű, hogy olyan siznten nincs munka, hogy már annak is örülsz, ha napi 12 órát gürizel minimálbérért mert még mdingitöbb mint 47 ezer forint. ez még vegetálásnak is kevés.

2010 előtt egyik simerősömnek sm voltak ilyen komoly anyagi gondjai, hogy RENDSEZRESEN ÉTELRE kell kölcsönkérni.

"Szerencsére az emberek helyesen döntöttek 2010-ben, és azóta a pénzügyi helyzetünk is jobb lett, végre biztosan nézünk a jövőre és nem kell aggódnunk semmi miatt sem."

ez másik 10 ember aggódásába került. nem mintha sajnálnám másoktól a boldogságot, de ha ez másik 10 ember nyomorába kerül, akkor nem támogatom

2013. okt. 25. 18:38
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó libbolsi, törődj bele, hogy a nokiás dobozos bandád bukni fog most is!

Kár azt a sok szót leírni, értelmetlen ballib duma! Már normális ember nem hisz a hazugságaitokban!

Ha a ballibek maradtak volna hatalomon az elmúlt 3 évben megtriplázódott volna az államadosság! de Orbán Viktor visszafizette az IMF-nek a pénzt, amit a kommunsitáid vettek fel!

Orbán Viktor erős magyarországot szeretne, önálló gazdasággal, önálló kultúrával, erős nemzettudattal, nem mint a komcsijaid, akik kiszolgáltatott gazdaságot szeretnének, nemzetitetlen gyökértelen emberekkel!

Orbán Viktor a 21. század legnagyobb magyarja lesz!

2013. okt. 25. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!