Valóban azt tapasztaljuk mi magyarok hogy a cigányok és a zsidók azok akiket a legtöbb támadás ér?
Azért érdekes ez a meglátás mert mindig magyarokat ölnek a cigányok (pap, öreg néni, anyuka) és érdekes módon mégis úgy gondolják ezek az emberek hogy ők vannak terrorizálva.
olyan csicska vagy kérsező, provokálsz a kérdéseddel! ötezer ilyen kérdés van már, de boldog vagy ettől ? magadhoz csűdíted a többi megsértett háborodott társaidat aztán mehet a prédigálás, lepontozások, felpontozások. mire jó ez ? ne izgasd fel itt a jó népet ezeregy ilyen kérdéssel! menj, és cselekedj.én már csak ezen mosolygok. :) bohoc vagy.
2013. okt. 5. 02:49
13/17 anonim válasza:
16000 elítéltből 14500 cigány. Ezt az adatott hol lehet megtalálni ?
2013. okt. 5. 12:31
14/17 anonim válasza:
Tavaly 150 rabló gyilkosságból 147-et cigányok követtek el,20 cigányból 20 bűnöző (ezt a borsodi c.vajda mondta fent is van a youtube-on) az én véleményem szerint 10 cigányból 9 bűnöző és ez nem előítélet hanem utó..elhiszem hogy vannak rendesek is köztük csak én még eggyel sem találkoztam,pedig köztük éltem 21évig!és gondoljátok végig: az a "rendes" féle az kivel rendes?Veled mert téged ismer,na de másokkal?És az a "rendes" hányszor volt már büntetve?A zsidók már kényesebb kérdés...mert ők fentről lopnak lásd baloldal!Egy szó mint száz nincsenek veszélyben,mi Magyarok vagyunk veszélyben általuk!
2013. okt. 6. 22:19
15/17 anonim válasza:
"Es hany zsidot kellett elitelni eroszakos rablasert, gyilkossagert?
Egyet? Esetleg osszesen negyet-otot is az utobbi 30-40 evben ? "
minek csinálnának ilyet mikor "övék a pénz a hatalom és a dicsőség" amúgy az egész Palesztin népet szépen kiírták nőket,férfiakat,gyerekeket. Vagyis bocsánat nem a zsidók csak az Izraeli katonák akiket egy történetesen zsidó parancsára teszik.
Gratuláló leveleket mindig szivesen fogadnak persze gólyoktól annyira nem szeretik de kellenek a talpnyalók
2013. okt. 17. 12:09
16/17 anonim válasza:
Elozo, te belinkeltel egy csomo PROPAGANDA KEPET.
1. A legtobb esetben SEMMI NEM MUTATJA sem azt, hogy ezek a gyerekek palesztinok, sem azt, hogy izraeliek okoztak volna a gyerekek seruleset.
2.Azt a kepet, ahol be van FOTOSHOPPOLVE egy izraeli katona a csalad melle, nezd meg jobban, nagyito sem kell a manipulacio meglatasahoz (pld ki hova nez).
2013. okt. 17. 19:14
17/17 anonim válasza:
Háát, a cigók tényleg veszélyben vannak. Annyira a kihalás szélén állnak, hogy szegényeknek már a mi lányainkat kell megerőszakolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!