Mi lesz ha a jobbik hatalomra kerülése után a cigányok agresszívabbá vállnak?
Milyenek lennének a túlélési esélyek egy 70%-ban cigányok lakta környéken? Vajon a jobbik képes lenne védelmet biztosítani a nap 24 órájában?
Csak azért kérdezem, mert erősen kétlem, hogy hirtelen az összes cigány munkába állna. A börtönökbe meg nincs ennyi hely.
1 óra alatt a katonaság szét lőni az összes lázadót..
A Jobbik alapból olyan törvényeket hozna, hogy ezt egyébként nem mernék meglépni..
Én is Jobbik szimpatizáns vagyok és szerintem biztos, hogy abban a pillanatban mennének a tankok és a katonák a faluba..
A cigányok minimum 90%-a ma is dolgozik. Csak az állam nem tud róla, mert bejelentett munkára nem hajlandó senki felvenni őket. Természetesen nem a 3-7 fős családra jutó havi 20-50e forintból élnek, ezt te sem gondolhatod komolyan. A döntő többség dolgozik, legalább annyit keres munkával mint segéllyel.
(Egy vidéki szociális munkás)
A Jobbik még nem kerül hatalomra.
Szerintem mire ez lesz, arra az ország 20 százaléka is cigány lesz.
acelszivnél a pont, a JOBBIK szinte biztos, hogy nem nyer.
Ha nyernének, akkor meg csak fokozódna a feszültség.
"A Jobbik alapból olyan törvényeket hozna, hogy ezt egyébként nem mernék meglépni"
Mert eddig aztán bármilyen törvényt tiszteltek, majd Jobbikét fogják...
"Mert eddig aztán bármilyen törvényt tiszteltek, majd Jobbikét fogják..."
kénytelenek lesznek, mert a Gárdától szarnak elégé..és nem hinném, hogy azt akarnák, hogy esetleg újra szükség legyen egy kis rendrakásra..
Egyébként valószínűleg mindenhol Gárdisták mászkálnának, mint most a rendőrök és a polgárőrök csak hát több joggal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!