Csak nekem tűnik betegesnek és perveznek az Orbán-szobor késekkel való szúrkálása?
tegnap is volt hír, hogy az összes párt elhatárolódott, az mszp, lmp, jobbik, fidesz, de még a Schmuck is, aki kiment a rádióstúdióból mert nem bírt ott maradni a faszival (akinek valami köze volt hozzá nem jut eszembe a neve).
Ez beszédes. Felmérés alapján nagyon csökkent a Bajnaiék népszerűsége a döntögetés után.
Tisztázzuk: nem hír volt, hanem Fidesz propaganda. Nem mindegy. Ami pedig a szobrot illeti, értem, hogy a Fidesz szívesen mosná össze, de egy dolog a ledöntés (szinte már túlzás volt, amennyire igyekeztek hasonlóvá tenni egy régebbi városligeti döntéshez - anélkül is értették volna az emberek), és egy dolog a pártok által kitermelt (élükön a Fidesz, de ebben koránt sincs egyedül) primitív emberek ostoba szórakozása.
Bajnai világosan jelezte a különbséget, persze ez nincs a Fidesz ínyére. A már régen leszerepelt Smuckra hivatkozni meg egyenesen röhej. Mond az bármit, csak két szavazattal legyen több (kb. ez az ő nagyságrendje).
Nem csak neked.
Egy fénykép jut róla eszembe, amit valamikor régen láttam, amelyen 10 év körüli afrikai gyerekkatonák fociztak mosolyogva egy levágott emberi fejjel. Hátborzongató volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!