Miota lett nemzeti sport ez a sok gyulolkodes?
Sok ev utani hazautam alatt meglepoen sok gyulolkodest hallottam. Ugy latszik hogy mindenkit gyulolni kell mostanaban. A zsidokat, a cigokat, a totokat a romanokat, a szerbeket, a gazdagokat, a politikusokat, stb. stb. stb.
A lista veget nem er.
Ha nem tetszik, hogy rasszisták vagyunk: ott az ajtó
Nem fogtok hiányozni zsidó kizsákmányolók és rablógyilkos cigányok.
Az, hogy miképp fejezed ki magad az nem változtat semmin, attól még szerintük rasszista vagy. Mellesleg a magyar sem rasszistább, mint mások. Nehogy azt higgye valaki, hogy angliában jó szemmel nézik a cigány bűnözőket, vagy azt, ha egy másik ország elnöke kijelenti, hogy felvásárolják az országát. Ugye Mo.-t már fenyegették ilyennel a zsidók. Lehet, hogy már fű alatt le is rendezték.
Ha a világon mindenki utál, akkor nem a világ a hibás kedves zsidó és cigány "embertársaim". Tegyetek érte, hogy ne utáljanak.
Egyszer volt egy nemzetközi fórumon egy ilyen topic, hogy mi a helyzet a cigányokkal. Persze az a fórum kissé szabadabb moderálási elvek mentén működik, mint bármely másik és mi európaiak (és Kanadaiak, go figure...), győzködtük az amerikaiakat, hogy igen, a cigányok ezerszer rosszabbak, mint a négerek.
Ők pedig nem hittek nekünk.
A poén pedig az volt, amikor még az izraeli zsidók is ezt állították.
Semmi bajom nincs a dolgozó cigányokkal, de általában azokról meg sem mondanám, hogy cigány, mert vagyok annyira jóhiszemű, hogy a sötét bőrszínét annak tudnám be, hogy mondjuk szerb, vagy más egyéb származású... Fel sem tűnne az, hogy cigány, csak ha más mondja. Így a cigányok érvelése nálam elég hamar kisiklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!