Miota lett nemzeti sport ez a sok gyulolkodes?
Sok ev utani hazautam alatt meglepoen sok gyulolkodest hallottam. Ugy latszik hogy mindenkit gyulolni kell mostanaban. A zsidokat, a cigokat, a totokat a romanokat, a szerbeket, a gazdagokat, a politikusokat, stb. stb. stb.
A lista veget nem er.
Én 19 éves koromban költöztem Magyarországra ,Ausztriából.
Most vagyok 22.
A magyarok, hogy is mondjam, nagyon szabad szájúak, szókimondók.
Nem tudják még eljátszani a politikai korrektet.
Én gimnazista koromban megtanultam, hogy kell eljátszani.
Persze, a valóságban sosem voltam és leszek pol.korrekt.
Nem bírom a bevándorlókat ,cigányokat, meg a zsidók sem a szívem csücske, de nem hangoztatom állandóan.
A magyarok nem sokkal utálkozóbbak , mint az osztrákok, viszont a magyarok nagyon kimutatják.
A magyarokat még odatehetted volna a listádba!
Van ugye akiket a viselkedésük miatt nem kedvelnek és nem csak nálunk, a másikaknál történelmi okai vannak, és ott is viszont utálják a magyarokat ha nem tűnt volna fel esetleg.
"A magyarok nem sokkal utálkozóbbak , mint az osztrákok, viszont a magyarok nagyon kimutatják."
Ezért élnek tovább.
Miota lett nemzeti sport ez a sok gyulolkodes?
"Sok ev utani hazautam alatt meglepoen sok gyulolkodest hallottam."
Kérdező, rossz körökben mozogsz.
Ha boxmeccsre jársz, ne csodálkozz, hogy sok a pofon.
A ringen kívül már más a helyzet.
A "ringen kivul" is sokat hallottam, csak diplomatikusabb stilusban de a lenyeg majdnem ugyanaz volt.
"de a bűnözőket a nevükön kéne szóllítani akár hányan is vannak"
cigányok esetében túl hosszú lenne az a lista... :)
Egyébiránt az arányokról és tendenciákról van szó.
A tigrisek között is akadnak (Tibetben, szerzetesek által idomított) vegetáriánusok, mégis mindre azt mondjuk rasszista módon, hogy ragadozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!