Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a jobbik kapna 100 milliárd...

Ha a jobbik kapna 100 milliárd forintot kampányra, lenne esélye nyerni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 14:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
13%
A Fidesznek túlságosan nagy a népszerűsége ahhoz, hogy azt bármilyen drága kampánnyal meg lehessen törni. Annál nincs jobb kampány, mint amikor tisztességesen kormányoz egy párt és az emberek is jobban élnek. (lásd rezsicsökkentés, családi adókedvezmény és fizetésemelések)
2013. okt. 2. 18:38
 12/21 Macungo ***** válasza:
14%
Egyetértek az előttem szólóval, remélem csak az lesz a kérdés, hogy újra kétharmad, vagy csak nyernek szimplán..
2013. okt. 2. 20:06
 13/21 anonim ***** válasza:

Az emberek könnyen befolyásolhatóak. Ha a fidesz megy a tévében akkor rájuk szavaznak, ha az mszp akkor rájuk.

100 milliárd forint bőven elég lenne a Jobbiknak egy jó kampányt összedobni és akkor ők nyernének.

2013. okt. 3. 02:35
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
#13 Ez eléggé naiv felvetés. Az emberek értelmesebb része nem a TV-nek hisz, hanem a saját pénztárcájának. Aki nem hallott még a rezsicsökkentésről, vagy a családi adókedvezményről, az is érezheti, hogy kevesebbet kell fizetnie. És ha jól él, akkor minek szavazna másra, mint a Fideszre?
2013. okt. 3. 06:34
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

Ahhoz hogy a Jobbik nyerjen több intelligens ember kellene hogy éljen Magyarországon. De sajnos a szomorú valóság az hogy a magyarok nagy része olyan sötét mint az éjszaka.

Nem véletlen kullogunk Európa után, nem véletlen törlik velünk fel a padlót és vesznek semmibe mert velünk azt csinálnak amit csak éppen akarnak.

Nézzétek csak a fizetéseket. Havi 90 nettó az átlagnak? Hát mi ez emberek? Ébresztő! Nem tudom mi kell történjen hogy az emberek már észrevegyék hogy itt gáz van és ha nem változtatunk a hozzáállásunkkal akkor ez csak tovább romlik.

Addig amíg ezek a "magyar" pártok irányítják az országunkat addig ez kizárt hogy jobb lesz.

De úgy néz ki hogy nekünk ez jó.

2013. okt. 3. 09:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#11: a társadalmi haladás nem a rezsicsökkentésből áll, hanem a jól szervezett munkából. A rezsicsökkentés csak neked szól, nehogy véletlenül körülnézz, és mást is észrevégy. Már kicsike körülnézés is nagy dolgokat mutat meg. Amitől roppantul elkeseredsz, ha megérted.
2013. okt. 3. 10:27
 17/21 Macungo ***** válasza:
14%

Légy a szemem és mondj egy konkrét dolgot amit nem látok és meglátva rögtön kiábrándulok és az MSZP-t választom inkább!!!

Segíts szegény agymosottnak..

2013. okt. 4. 19:21
 18/21 anonim ***** válasza:
29%

15 ös abszolút egyet értek

öregszik a társadalom és azok az emberek a cocializmusban nőttek fel. akkor voltak fiatalok és állambácsi felvett kölcsöneiből elhülyítve azt hitték menő hogy ladájuk van persze nyugaton akkor is ford merci meg hasonló autók voltak de a tv meg a rádió azt mondta az rossz. Józsibácsi meg el is hitte.

annyira ostobák a tömegek ha sokan mondják hogy rossz elhiszik. fúúúúj gyurcsány, ha sokan mondják hogy jó elhiszik élje gyúúrcsány csak a tömeggel mennek önálló gondolatuk nincs. most komolyan egy ilyen ember hogy szavazhat? és szerintem az országnak minimum a fele ilyen de lehet több. nem is gondolkoznak alternatívában csak mszp meg fidesz nincs más az van a tv be szánalmas persze mikor jönnek elvinni a házat akkor jaaj szegény feri bácsi persze ő is erre szavazott szánalmas és idegesít

2013. okt. 6. 18:01
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Remélem az embereknél nem a kampány fog dönteni.Én X,ha sikerül indulnia,vagy Jobbik.
2013. okt. 6. 18:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Tegyük fel..ha valaki adna is a Jobbiknak ennyi pénzt,Magyarországon ők az egyetlen párt akik nem fogadnák el mert hogy pont ez ellen vannak!Ide nem pénz kell hanem ébresztő végre a többi Magyarnak!23 éve én meg olyan kormánnyal sem találkoztam akinek a kormányzása alatt azt éreztem volna hogy na igen most jobb!Mindig kapunk egy kis morzsát legyen az baloldal vagy fidesz és milyen érdekes mindig a választások előtt 1évvel!Aztán ha meg volt a választás ilyen megszorítás olyan megszorítás...köszönöm nekem ebből elég volt adok a Jobbiknak egy esélyt!
2013. okt. 6. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!