Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Horthy Miklós kriptájában...

Horthy Miklós kriptájában miért vannak hálás zsidóktól koszorúk, ha a balosok szerint ő küldte őket a halálba?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 12:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
8%
Aki így annyira szidja őt, kíváncsi lennék az ő ősei akkor mégis hogy úszták meg ha nem az ő közbenjárására?
2013. okt. 2. 21:59
 22/40 Macungo ***** válasza:
47%

21:33 Mi a fene bajod van.. Mit drámázol. Senki nem mondott ilyet. Egy másik szemszöget firtattak, hogy miért csak arról lehet hallani ami a zsidókkal történt a II. világháború kapcsán..

Senki nem mondta, hogy nem történt meg, csak más népeknek is lenne mit szenvedniük, már kárpótlást kérniük, civilek igazságtalan lemészárlása miatt... Hozzáteszem amerikában is voltak gettok a amerikai japánok számára, pedig ők sok esetben már ott születtek.. De erről sem kell beszélni...

Az egyoldalúságra hívják fel a figyelmet azok akiknek már a könyökén jön ki a holokauszt.. Mi lépjünk már túl a bennünk ért sérelmeken 48, Trianon, 56, a zsidók miért nem lépnek már tovább???

Kérdésre válaszoljál inkább kedves.... Mármint az eredetire..

2013. okt. 3. 08:41
 23/40 anonim ***** válasza:
5%
Valamit kijavitanék: Hirosima és Nagaszaki ipari létesítmény volt, de a japán vezetés sűrűn benépesítette a saját népével mint más ipari létesítményeket is, hogy ne lehessen magas civil áldozatok nélkül lebombázni. Többek között így csináltak - valódi - negatív propagandát Amerikáról.
2013. okt. 3. 20:36
 24/40 anonim ***** válasza:

Ja még annyit hozzátennék, ha nincs atomtámadás akkor kb. plusz 100 000 amerikai katona meghal. Ha az én fiamat meg akarod ölni, lelkiismeret nélkül kiirtom az egész családodat az utolsó csecsemőig is, hogy a fiam hazatérhessen. Nem fogom megírni levélben a fiamnak, hogy bocs te meg fogsz halni mert nekem fontosabb a gyilkosod csecsemőjének az élete.

Persze dönthetsz úgy is hogy békénhagyod a fiamat és akkor én is hagyom élni a családodat és téged is.

2013. okt. 3. 20:39
 25/40 anonim ***** válasza:

"még annyit hozzátennék, ha nincs atomtámadás akkor kb. plusz 100 000 amerikai katona meghal."

mese habbal

ha a nagyanyámnak áramszedője lett volna...

2013. okt. 3. 21:42
 26/40 anonim ***** válasza:

ja mert a japánok nem vitték addig se halálmenetekbe a foglyokat...

néz utána a dokumentumoknak magad ha nem hiszed el.

2013. okt. 3. 21:45
 27/40 anonim ***** válasza:

Na mi van, mégsem tudnak Horthyn fogást találni és megy a terelés?

(Az már csak irónia hogy éppen ezek az emberek helyeslik a japán holokausztot akik...)

2013. okt. 4. 00:12
 28/40 anonim ***** válasza:
A Japán holokausztot japánok csinálták. Ők terelték oda az embereket amiről tudták jól hogy bombatámadás célpontja.
2013. okt. 4. 00:30
 29/40 Macungo ***** válasza:
42%

Az amerikaiak létezésük során szinte folyamatosan megtámadnak valakiket valakik védelmében, de legfőbb képpen valami saját érdek miatt..

Szerintem csak Ők több embert pusztítottak a világban mint a Hitler és Sztálin együtt. beleértve közelkeletet, atombombát, Szerbiát, Koreát, Vietnámot és a világháborúkat persze mindig a megmentő szerepébe bújva...

De mikor minket szítottak fel 56 esetében és igértek a felkelőknek támogatást jól a sz@rban hagyták az embereket meg meghalni hagyták őket..

Szerintem Amerika és Izrael áll a világbéke útjában.. És az ő megszálló törekvéseiket csak az oroszok és kína gátolja..

De nagyon elkanyarodva a fenti kérdésre valahogy nem tud előttem szóló válaszolni..

Horthy nem volt se náci, sem tömeggyilkos és háborúsbűnös sem.. Azért koszorúzzák mert elismerik minden törekvését a védelmük érdekében.

2013. okt. 4. 10:21
 30/40 anonim ***** válasza:
Bizony, a lovastengerész annyira bölcs és jóságos ember vót, hogy még Hitlernek is személyesen adott tanácsot a tengeralattjárók sárkányokkal végzett önvédelméről. Arról igazán nem tehetett, hogy Hitler személyesen döbbent meg a dementia ilyen előrehaladt volta felett.
2013. okt. 4. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!