Szerintetek nem lett volna jobb helye ennek a sokadik másfél milliárdnak?
Figyelt kérdés
Ismét egy nagy halom pénzt költünk a holokamura mert "emlék év" van. Az előtte lévő hírben meg kitiltják a hajléktalanokat a közterületekről! Esetleg nem a mai problémák megoldására kellene költeni mint egy közel 70 éve történt eseményre? Vagy talán ha már holo év akkor lehetne Don kanyar emlék év is!! Úgy érzem annak is van legalább ekkora létjogosultsága. Nem?2013. okt. 1. 00:34
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát,pro és kontra.
2013. okt. 1. 23:13
12/12 anonim válasza:
Hát nem tudom nekem az életjáradék felemelése is bicskanyitogató volt ,most meg akkora emlékpark épül ,mint öt teszkó együtt XD ahol a nép nyomorog meg minimálbérből rezsire futja :D Emlékév én teljesen megértem a zsidó nép veszteségét ,de akkor is szerintem a magyarok is legalább annyit szenvedtek.Egyébként pedig anyukám mesélte ,hogy annak idején a magyarok segítették a zsidókat ahol tudták és abban reménykedtek velük ,hogy ez az elmebetegség nem sokáig fog tartani .Nem értem ,hogy miért kellene a magyarságnak ezért szégyenkeznie.Ez a gazdag zsidajok pöffeszkedő tipikus kizsákmányoló piznisze és nekik kellene ezért szégylni magukat ,hogy régen meghalt zsidók nyomorából élősködnek egy nemzeten.Fújj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!