Mi a véleményetek az Orbán szobor gyalázásról?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 20:45
11/36 anonim válasza:
Nem volt nagy szám.
Én felfestetnék valahova egy Bajnai képet, ráeresztenék egy csomó libát, aztán megvárnám amíg teleszarják.
12/36 anonim válasza:
13/36 anonim válasza:
Egy ócska, jellegtelen utánzása a 2007-es Fidesz képviselők általi kordonbontásnak a Parlament körül. A különbség az, hogy a szoborgyalázás egy showműsor csak, a kordonbontás szimbolikus momentuma a magyar politikai életnek és ezúttal egy felhívás volt arra, hogy szembe kell szállni a kizsákmányolókkal.
14/36 anonim válasza:
Miért, a mostani kizsákmányolókkal nem kellene szembeszállni?
15/36 anonim válasza:
Azt akartak, hogy az össze fürkésző firkász rájuk szegezze a tekintetét és ez sikerült nekik, egészen olcsón ráadásul. Ne feledjétek polgártársak, a negatív reklám is reklám!
16/36 anonim válasza:
Le vagyok maradva. Van Orbán szobor? Kétlem?
Ha lenne, csak gyalázásra érdemes! Élő embereől szobrot, egy diktátorról? LOL :D
17/36 anonim válasza:
"Miért, a mostani kizsákmányolókkal nem kellene szembeszállni?"
Elárulnád nekem, hogy most ki zsákmányol ki éppen minket? Mert én sajnos nem tudok ilyenről.
18/36 anonim válasza:
Provokálják az embereket a szocik Bajnaival együtt!
19/36 anonim válasza:
"Elárulnád nekem, hogy most ki zsákmányol ki éppen minket?"
Az orbán rezsim.
"Mert én sajnos nem tudok ilyenről."
Jó neked. Burokban élni kedvező.
20/36 anonim válasza:
Amíg csak szobrokat fejeznek le addig semmi sem fog változni ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!