Szobor és utca Horn Gyulának?
Szerintem egyáltalán nem érdemli meg.
Nem volt olyan nagy valaki, hogy utcát kelljen elnevezni róla vagy szobrot csináltatni.
Nem lett tömeggyilkosról elnevezve utca.
Kiről beszélsz?
Annál a furcsa nevű leszbikus írónnél, aki antiszemita volt ,nála is visszavonták az utca elnevezést.
Megérdemelné. Sokkal inkább,mint Horthy.
De azért még nem emelnék neki szobrot. Ezt hagyni kell az utókorra.
Az, hogy ti valamiféle fals múltba révedés következtében egy tömeggyilkos hazaáruló bitangot védtek és sirattok, a ti dolgotok.
Az én dolgom pedig az, hogy a fajtátokat még a Föld színéről is eltakarítsam!
Hogy szép emléknek látszó árulásaitokról az összes leplet lerántsam!
Hogy a liberális visszarendeződés ábrándjának még az írmagját is kiirtsam minden józanul gondolkodó ember fejéből!
Ismerem jól a fajtátokat! Azt a nagyképű, iskolázatlan bunkó stílust, amivel egykoron minden ember életét megkeserítettétek! Azt a hozzá nem értést, amivel elherdáltátok közös javainkat. Azt az arroganciát, amivel a másként gondolkodók nézeteit kezeltétek! Azt a sunyi, alattomos szervezkedést, aminek során agy-mosott korcsaitokat pozicionáltátok. Azokat a korcsokat, akik most az országot irányítják. Egyenesen a szakadék felé.
A múlt rendszer utolsó éveiben még fegyveres ellenállásra is volt módom és lehetőségem. Meg is tettem. Hát miben reménykedtek? Hogy majd pont szavakkal nem merek odavágni?
"Varga B. Tamás"
Miért kell Horthyhoz hasonlítani?
Bocskai István meg rengeteget ivott, mai szemmel alkoholistának hívnánk. Gyorsan faragjuk át a Bocskai szobrokat Rákosi szoborrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!