A vagyonőrökért vagy biztonsági őrökért mikor tesz a FIDESZ?
A biztonsági cégek 99%-nál nincs beteg szabadság, nincs fizetett szabadság a munkaruhát kifizetettik, bejelentés csoda ha van de az is 4 vagy 8 órás minimálbéres mikor az örök 12 meg 24 órákat dolgoznak de van hogy 36 meg 48 órát egyhuzamba a 24 órás szolgálatnál nem adják meg az elöírt 4 óra pihenöt de ha be is alszol véletlen 36 órás fentlét után kemény pénzlevonással jár!
Az órabér ha eléri az 500 Ft/órát már csodaszámba megy de vidéken már a 400Ft/órás bér is hatalmas csoda...
Itt van még egy bövebb cikk hogy milyen nevetséges dolgok mennek a vagyonőrködésbe:
# 19
Elöször fejsd ki hogy mit is akarsz mondani mer ebböl hogy "-elektronik-" fingom nincs hogy mit akarsz mondani!
Az elektronikus eszközök széles tárházát...
Jó a kutya is, SŐT KELL ELFOGÁSRA de ma már nem elég.
Tehát: kamerák, mozgásérzékelők, detektorok, (most nem megyek bele a James Bond filmekbe) de gondolom leesett..mire gondoltam!
# 22
Akkor most elmondom neked hogy én dolgoztam olyan helyen ahol a telep tele volt kamerákkal + mozgásérzékelös kerítéssel volt körbevéve és 1 óránként kellet csekkolni + sötétedés után valamelyik kamerába villogni zseblámpával félóránkét!
Akinek van egy kis esze az tudja hogy a kutyát síri csöndben másodpercek alatt el lehet kábítani!
Aki meg telerakja mozgásérzekelövel és riasztóredszerel a telepét az kivonuló járör szolgálatot bíz meg ilyennel!Az ilyen mozgáérzekelök meg jeleznek mindenre 1 óránként pl. macska!Szóval még a kivonuló szolgálat se tud nagyon pihenni!
Nem vagy még benne a témába fiam!
Ma már nincs nyugis alvós telephely, megtalálják a módját hogy ne aludj!Csekkolás ellenörzés,villogás a kamerába!
A mozgásérzékelőket jól kell elhelyzni.
Macskára nem riasztanek, de még felismerik az ide-oda mozgó növényzetet is.
-
Hiába csekkolsz óránként, ha a FŐNÖK kiszabja!
Váltakozó időben kell! különben kifigyelnek az őrjárat során, és b*szhatod!
A kutya meg veled van! (normális esetben)
tehát nem bóklászik.....
---elfogásra rendkívüli segítség ha van!---
ezek alapján amit mondtál, a legfőbb hiányosság:
a szervezés!
" Nem a kormányt kellene hibáztatni azért, hogy a magánkézben lévő cégek hogyan bánnak a dolgozóikkal."
Hát kit? Ki mást?
# 24
Mi az hogy jó helyen kell elhelyezni ez hülyeség a macskára akkor is bejelez egy telepen nem lehet azt jó helyre rakni!!!
És kimondta hogy nem váltakozó időben csekkoltam??? A szabály csak az volt hogy minden órában valamikor!
Te alvós helyről beszél ott hangtompító alátátó pisztollyal kioktatják a kutyát míg te szundikálsz!
Az a baj hogy te még nem dolgoztál ebben a szakmába és fogalmad sincs hogy mennek a dolgok!
*kiiktatják a kutyát míg te szundikálsz!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!