A vagyonőrökért vagy biztonsági őrökért mikor tesz a FIDESZ?
A biztonsági cégek 99%-nál nincs beteg szabadság, nincs fizetett szabadság a munkaruhát kifizetettik, bejelentés csoda ha van de az is 4 vagy 8 órás minimálbéres mikor az örök 12 meg 24 órákat dolgoznak de van hogy 36 meg 48 órát egyhuzamba a 24 órás szolgálatnál nem adják meg az elöírt 4 óra pihenöt de ha be is alszol véletlen 36 órás fentlét után kemény pénzlevonással jár!
Az órabér ha eléri az 500 Ft/órát már csodaszámba megy de vidéken már a 400Ft/órás bér is hatalmas csoda...
Itt van még egy bövebb cikk hogy milyen nevetséges dolgok mennek a vagyonőrködésbe:
Tudod, azért nem tesz, mert a vagyonőri cégekben elég nagy a pártok tulajdonosi aránya. Van egyik máik oldalból is. Ha azt mondaná holnaptól 1000 ft óránként, akkor a saját haverjaival is kiszurna. Azt meg inkább nem.
de biztos lehetsz, hogy érted elkérik a 2000 ft óránként.
# 11
Nem publikus mert nincsen! :D
"Nem publikus" ennyire gyenge szöveget rég hallotam!
# 13
Nem az atya úristen de ez egy olyan alap dolog ami ellen tennie kellene ellene egy kormánynak... mert ez nem normális nem kell azért vegsökig védeni a Fideszt meg magyarászkodni!
# 14
Igen erröl én is hallotam már!Kegyetlen milyen legális maffia redszerként müködik egy kormány és egy ország!
És akkor még csodálkoznak ha az emberek a szélsöségekhez fordulnak és állnak át!
Az "ELIT helyek" számomra magán emberek profi védelmét jelenti.
Az -elektronika- kérdésre mi a válaszod?
Nem a kőkorszakban élünk..
# 18
Ember... -_-"
Itt most vagyonőrökködésröl és a biztonsági őrködésról van szó nem testörségröl!
Két külön kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!