Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetséges, hogy még...

Hogy lehetséges, hogy még vannak, akik hisznek a baloldal ígérgetéseinek, választási halandzsáinak? Nem veszik észre, hogy csak süket dumát nyomják újból?

Figyelt kérdés
Miközben ugyanaz a felállás, mint 4 éve: Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy, csak most más szerepekben. Semmi nem változott a baloldaln, ugyanaz a kommunista utód kapzsi neoliberális bankárkormány akar visszatérni, mint ami volt, ugyanazokkal az arcokkal!

2013. szept. 28. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát körülbelül úgy lehetséges, ahogy és aminek a hatására ez a kérdés született.

A süket dumát sokan nem veszik észre. A süket dumában az a lényeg, nem számít ki és mit mond, csak a hallgató számít.

2013. szept. 29. 12:01
 12/18 Joe Makepeace ***** válasza:
100%

"Ezek az agymosottak azt se veszik észre, hogy a rezsicsökkentéssel milyen jól járnak és mennyivel több pénzük marad otthon..."

Hát ez az agymosottság magasiskolája...

Sokba fog még kerülni ez a "rezsicsökkentés", helyette lehetett volna inkább rezsimcsökkentés. Meg lesz még a böjtje, a baj hogy nem csak ti fizetitek, meg a Fideszes pártkatonák!

Egyik hónapba fölmegy a benzin 10 forinttal, aztán megint 10-zel, aztán újra 10-zel, majd még kétszer tízzel, ami 50 forint, végül a hatodik hónapban a kormány leviszi "kegyesen" 15-tel, a sok birka meg tapsikol, hogy fél év alatt 35 forinttal fizet többet. Így van most mindenben, az adókról már nem is beszélve.

2013. szept. 29. 14:16
 13/18 Macungo ***** válasza:
19%

Soroljatok már fel a Megyesi, Gyurcsány, Bajnai kormányok 8 éve alatt lévő olyan intézkedéseket amitől jobb lett az életünk itthon.... Légyszi... Valamit... Nekem valahogy nem jut eszembe.. Fidesz kormány: Segélyt legalább munkához kötötte, családi adókedvezmény nem csak a gazdagoknak volt jó én nem ismerek gazdagokat, de a családban és nekem is járt a gyerek után és bérből fizetésből élek és nem vagyok túl fizetve egyáltalán. Gárda betíltása. Dohányozni nem lehet a szórakozóhelyeken és így tudtam leszokni 1,5 éve nem dohányzom.. Három csapás törvény kiiktatja az erőszakos embereket.

Lehet Budapesten is csirkét tartani, ha van kerted. Az EU soros elnöksége példaértékű volt EU is elismerte, persze erről mélyen halgat az ellenzék..

Közmű, Telekom, Biztosítók, Bankok és Multik adóztatása,akármennyire is dumálják, hogy áthárítják a biztosítások olcsóbbak lettek a verseny miatt, a bankok tranzakciós adóját pl. az Unicredit Bank nem hárítja át tehát csak átkell menni ahhoz aki nem. A közművek multik minek rohangáltak az EU-hoz panaszkodni,ha úgy is olyan egyszerű áthárítani az egészet ránk?!

Több természeti katasztrófa is volt a Fidesz alatt plusz egy ipari.. Mind rendben megoldották az MSZP-n kifogott egy vihar amiről tudtak augusztus 20-án...

A börtönben kötelező dolgozni.. IMF visszafizetése, deviza árfolyam rögzítés hiába dumálnak, hogy nem ér semmit, de nincs olyan ismerősöm akinek deviza hitele van és ne vette volna igénybe vagy a árfolyam rögzítést, vagy a visszafizetést....

Fizetés emelések: Orvosok, védőnők, egyéb egészségügyi dolgozók, tanárok ja és én kaptam a vállalkozóknak kötelező fizetésemelésből amit a Fidesz kényszerített ki.

Egyedül mi tudunk megbírkóni a válsággal európában... Építik a magyarságtudatot ami nekem tetszik, végre van egy olyan vezetőnk aki nem csicskul be külföldnek akár a környező országoknak.

Egyetértek a stratégiai cégek visszavásárlásával, ha úgy tetszik államosításával. És egyetértek a nagymúltú több száz vagy ezer embert foglalkoztató csődbe vitt gyárak és cégek állami megmentésével.

Tetszik, hogy kikerültünk a túlzott deficit eljárás alól és azóta is tartjuk a 3 % alatti hiányt.

Szigorú a földtörvény a küldöldiek nehezebben vehetnek magyar földet. Csökkentik az alapkamatot ami a forinthiteleseknek is jó.

És ha még kell, tudok sorolni dolgokat 3,5 év alatt amit szerintem jól csináltak, ha valakinek kevés..

Remélem meghálálják a magyarok a nem tökéletes, de sokkal jobb kormányzást 2014-ben, mint amit az MSZP valaha csinált az SZDSZ-el...

2013. szept. 29. 20:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Macungonál az igazság! Minden egyes szavaddal egyet értek!
2013. szept. 29. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Macungo, aki ilyen részletes és példaértékű válaszba képes bele kötni, mint a tied, az magára vessen!

Büszkén olvastam a soraidat, mert tudtam, hogy az igazat írod le és minden általad felsorolt pozitívum a Fideszhez köthető. Ahhoz a párthoz, amit érthetetlen okokból képesek ezen az oldalon egyes fanatikus balliberálisok a sárga földig lehordani.

2013. szept. 29. 22:46
 16/18 Macungo ***** válasza:
19%
Köszönöm, nagyon várom a cáfolatokat, vagy az MSZP-hez köthető pozitívumok felsorolását. Kedves Orbán utálók én mint agymosott szeretném, ha visszamostátok az agyamat, hogy lássam az elmúlt ballib kormányzás tiszta haszon volt ennek az országnak
2013. szept. 30. 09:11
 17/18 Joe Makepeace ***** válasza:
Marha sok eszetek van...
2013. szept. 30. 11:46
 18/18 Macungo ***** válasza:
Joe Makepeace kedves tőled, de talán mondjál valami konkrétabbat..
2013. szept. 30. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!