Jól látom, hogy hatalmas üzleti lehetőségeket rejt most ez az új ideológia, az ősmagyarizmus?
Minden új esemény lendülete, lehetőséget rejt.
Ha megtalálod a számodra elérhető formáját hogy hasznod lehessen belőle akkor csináld.
De szerintem az hogy valami kezd megmozdulni, sokkal messzebb gyűrűző hatásokat fog eredményezni. Talán ott lenne a küszöb, ha nem hagynánk magunkat becsapni, nem követnénk mások számára hasznos elveket, érzékenyebben reagálnánk arra ha valami a nemzeti felfogással nem össze egyeztethető ( ez nem azt jelenti hogy valaki nem lehet liberális, de azt sem hogy a lokalitás lássa a felfogás kárát)
Talán kialakul az emberekbe a szemlélet ami elfogad másokat, a másságot, de határozottan és egységesen elítéli ha a nemzet érdekei nem előzik meg, ha olyan helyzet alakul ki.
Meggyőződésem, hogy az elmúlt 20 évben az volt a legnagyobb problémánk, hogy másokat szolgáltunk ki, mások érdekei felültudták írni a magyar érdekeket, hogy a felső körökben volt rés a pajzson. A privatizáció, a gazdaságunk fejlődése, az emberek munkája, mind egy olyan vödörbe lett öntve amin épp akkora luk tátongott hogy ne is ürüljön ki, de ne is nőjön benne a szint. Gyakorlatilag a hasznot lefolyattuk a lukon 20 éven keresztül.
BE KELL DUGNI, és aki nem akarja hagyni attól meg kell szabadulni, legyen az bár ki.
Talán ez lehetne a nemzeti összefogásnak a legnagyobb haszna, és nem a nagy Magyarország pólók gyártása, értékesítése!
Igen, jól látod.
A nemzeti érzelmű embereket tisztelem, de a rossz értelemben vett, nevetségességig elmenő ősmagyarkodást nem. (Ide tartozik, hogy a hun származást elfogadom pl., de az elmebeteg teóriáktól a fejem fájdul meg - kezdve a szíriusztól, az egyiptomiakig bezárólag).
Ennek az ősmagyarkodásnak (rossz értelemben vett ősmagyarkodásnak, ami a mozgalmat is csak lejáratja) jelenleg konjunktúrája van. Érdekes, hogy nálunk a városban 2 helyen lehet kapni nemzeti pólókat, mindkettő eladó zsidó (méghozzá az egyik ex-komcsi), úgyhogy szerintem ez tipikus. Most mindenki ebből akar hasznot húzni, mert ebben van az üzlet.
szerintem ez tök jó ötlet!!:D
melyik városban lesz ez? kitudja lehet énis benéznék:D
Hát mondjuk egy "ősmagyar kocsmában" még nincs különösebb biznisz, a zászlókat nem te fizeted, a pia meg ugyanannyi.
Ősmagyar/turul tetkós részt megint nem értem, ugyanis a tetkó ugyanannyiba kerül, akármilyen mintát varratsz is, mert a tetoválómester általában a munkával töltött időért kéri a pénzt, nem a minta milyenségéért.
Tényelg van üzlet benne, de azt az újásgok, ruházatok, kiegészítők jelentik elsősorban, nem a kocsam vagy a "tetkó", gondold át mielőtt leírsz azért valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!