Melyik Pártra fogtok szavazni áprilisban?
Fidesz? Jobbik? Mszp-együtt? LMP? vagy DK?
Kérném hogy néhány mondatban indoklást is fűzzetek hozzá.
" a keresztény értékrend meglétét "
hát ne haragudj de erre muszáj reagálnom.
A hit gyülekezete nevű szervezetet mennyire lehet a keresztény értékrendhez kötni szerinted?
Amit a fidesz pár éve megszavazott.
Áprilisban van szavazás....
Én senkire, mert egyszerűen már nem lehet hinni egyiknek se. Talán a Jobbikra, de ezt még erősen átgondolom. Régen, amikor kezdték tényleg jobbak voltak, szerintem azóta lagymatag lett, kevésbé szókimondó, stb. Áprilisig eldöntöm.
Jobbik!
A többi pártnak és kivált vezetönek (DK) volt alkalma bemutatkoznia hogy mit tud ha kormányra kerül és meg is buktak!
Illetve ott van még az LMP de annál csak azt látom hogy nem veszi magát komolyan és csak bohóckodik!
Egyik sem.
A valódi hatalmat nem a megválasztott pártok gyakorolják, hanem azok, akik felé az ország adósságszolgálatot teljesít.
Ez a kérdés olyan, mintha a birkáknak el kellene dönteni, hogy a piros, zöld vagy narancssárga nyakörves kutya legyen a terelődögjük, mielőtt az este megkopasztja őket a gazda.
Én csak azt tudom, hogy kikre biztosan nem:
Fidesz - leszerepeltek
Mszp - ugyanaz, mint a fidesz
Jobbik - faragatlan barmok
Hogy aztán kikre fogok azt még nem döntöttem el vagy LMP vagy DK vagy Munkás Párt vagy akik majd egyáltalán elindulnak a körzetemben. A kétfarkúra is szavaznék ha lennének.
Jobbikra.
Mert teljes mértékben elég volt az elmúlt 20 évből, nem jó emberek irányították az országot, meg is lett az eredménye.
Arrogánsak, beképzeltek, zsidó csillaggal rohangálnak, lopnak, csalnak, mutyiznak, ebből egyszerűen elég volt!
Hajrá Jobbik, hajrá magyarok!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Nem engedünk azoknak a pártoknak, akik csak kihasználnák a magyar embereket és velük együtt a mi nemzetünket! Ne adjunk teret a politikában a gyűlöletkeltésnek, az antiszemitizmusnak és a rasszizmusnak! Én továbbra is maradok hű Fidesz szavazó.
"Ne adjunk teret a politikában a gyűlöletkeltésnek, az antiszemitizmusnak és a rasszizmusnak"
lehet hogy a politikában nem adtok teret ezeknek a dolgoknak, de ettől függetlenül gyilkolásszák a magyarokat a cigányok, mostanában főleg az idősebbeket.
Íme a legfrissebb; http://www.youtube.com/watch?v=BnZ7WzxzC1c#t=272
De ez csak a legújabb eset, sajnos rengeteg az ilyen erőszakos bűncselekmény, attól mert te a fejedet a homokba dugod attól még a probléma ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!